Вилијам Мозли је нови центар Партизана!

Уговор на две године!

Кошарка 22.07.2019 | 19:05
Вилијам Мозли је нови центар Партизана!
Дуго су трајале шпекулације, али изгледа да је потпис напокон „пао“. Амерички центар Вилијам Мозлипотписао је двогодишњи уговор са Партизано, јавља Еуробаскет. Он се, практично, већ месец дана помиње као играч који је обећао верност црно-белима, али звнаичне потврде тог трансфера нигде није било.

Мозли је други Американац који је потписао за Партизан у овом прелазном року, после Рашона Томаса. Помињали су се и још неки кошаркаши са северноамеричког континента као будуће аквизиције српског клуба, међутим, изабрали су неке друге адресе.

Партизан је Мозлија „снимио“ у Италији, где је прошле сезоне играо за Трст, у чијем дресу је на 34 утакмице остварио просечан учинак од 7,6 поена, 5,9 скокова и 1,4 блокаду по утакмици.

Скаути су Мозлија описивали до сада на следећи начин:

„Феноменална блокерска машина током целе каријере, показао је и да је одличан скакач на обе стране терена, али уме и да погађа. Играо је петицу на колеџу, што не може у НБА, где би могао да буде на позицији крилног центра. Али, у том случају би морао да поправи проценте шута“, преноси Еуробаскет.

Поред Рашона Томаса и Вилијама Мозлија, Партизан је довео до сада и Немању Гордића.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар