Саво послије 1:0: Овако ће бити и у Велсу!

"Важно је да смо почели победом. Пред нама је пут који ће бити тежи него сама утакмица", у Инђији је Партизанов тренер почео причу о предстојећем европском двомечу.

Фудбал 22.07.2019 | 09:16
Саво послије 1:0: Овако ће бити и у Велсу!
Партизан је тријумфално ушао у нову сезону.

Екипа Сава Милошевића освојила је три бода у Инђији и голом Зорана Тошића у одличном расположењу наставила припрему за почетак европске епизоде у Велсу.

Након меча у Инђији, прекиданог у два наврата, Партизанов тренер није желео да предуго прича о победи.

"Мање-више, догодило се оно што сам и очекивао. Још су тешке ноге и мислим да смо морали да 'затворимо' утакмицу раније. Имали смо четири-пет шанси да завршимо и када то не урадите, онда се нешто искомпликује, али то данас није био случај. Честитам момцима и ништа мимо тога. Било нам је битно да победом уђемо у сезону, имамо у четвртак важну утакмицу и важно је побеђивати", рекао је Милошевић за ТВ Арена спорт.

Партизан у среду у 12.30 путује у Манчестер, а онда аутобусом иде до Честера, где ће бити смештен на гостовању Конахс Кију. У четвртак ће играти против Велшана, једног од најпријатнијих изненађења првог кола квалификација за Лигу Европе.

"Тај пут је увек већи проблем него сама утакмица, али то је нешто с чиме се суочава доста екипа, па и ми. Не волим да кукам, желимо да играмо Лигу Европе и морамо да прихватимо да ће бити путовања".

Упитан шта очекује од гостовања Конахс Кију, Милошевић је одговорио кратко...

"Биће исто овако јако тешка утакмица, али ће у већој мери, као и данас, зависити од нас".

Са друге стране, тренер Инђије Срђан Благојевић рекао је да ће дуел против црно-белих користити његовом тиму за наредне мечеве.

"Било је ово велико искуство за нас. Могли смо да видимо да ће нам бити потребно више концентрације и бржег доношења одлука да бисмо могли да парирамо оваквој екипи. Добили смо јасну слику где смо сада. Ова екипа дуго није играла у оваквом амбијенту и пред оволико публике", изјавио је тренер повратника у Суперлигу, док се празнио испуњени стадион "зелено-белих".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар