Фудбалер Ајнтрахта алергичан на траву?!

Дани да Коста у проблему.

Фудбал 22.07.2019 | 14:20
Фудбалер Ајнтрахта алергичан на траву?!
Тачно 50 утакмица одиграо је Дани да Коста за Ајнтрахт минуле сезоне и сваки пут кад би истрчао на терен ризиковао је да са њега дуже одуствује из бизарног разлога. Момак пореклом из Анголе, који покрива десну страну у Франкфурту алергичан је на – траву!?

„Сваки пут кад паднем, кад дођем у контакт са травнатом површином, тело почиње да ме сврби. На кожи се формира осип. Посебно на рукама. Пецка и по ногама, међутим, не толико очигледно. Као дете сам имао екцем, али то није повезано са овом ситуацијом“, пожалио се Да Коста Билду.

Решење је донекле пронашао. Сваку утакмицу игра у дресу дугих рукава, без обзира на временске услове. Макар температура била и већа од 30 степени, Да Коста, једноставно, мора себе да заштити. Чак и штуцне диже баш високо, све до изнад колена, како би покрио већу површину ногу.

Најки, као технички спонзор Антрахта, не може да му изађе у сусрет. Према објашњењу људи из те компаније, не баве се производњом мушких хеланки, већ се оне наручују специјално, као што ради Кристијано Роналдо у Јувентусу, али он је, ипак, посебан случај. Да Кости остаје само да се сналази као досад, да сам пронађе решење.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар