Милојевић: Биће то добро...

"Жандер није спреман у потпуности, не знам кад је последњи пут одиграо такмичарску утакмицу. . . Странци су дошли пред крај припрема и нема превише времена да се они спреме, морају да подижу форму кроз утакмице. Свидео се публици". . .

Фудбал 21.07.2019 | 12:26
Милојевић: Биће то добро...
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић казао је после прве победе у новом шампионату да нема разлога за незадовољство. Штавише, он је јасно поручио да очекује да његова екипа настави да расте и да ће бити права када буде најпотребније.

О самом мечу шеф струке црвено-белих рекао је:

"Видели смо лепу утакмицу, са доста шанси. Мислим да је требало да буде још голова. Желео сам да видим поједине играче у одређеним улогама и са те стране сам задовољан. Са друге стране Јавор је пружио врло добру игру, показали су се као екипа која зна шта хоће. Желим им много среће и верујем да за Јавор нема зиме. Надам се да ће у будућности бити стабилан суперлигаш. Честитам мојим играчима на борбености и сјајној игри. Остављамо ову утакмицу иза нас и окрећемо се новим изазовима". 

О недостацима Милојевић није хтео у детаље, али...

"У свакој утакмици има сегмента који треба да се поправе. Контролисали смо меч, имали много шанси. Све у свему - задовољан сам. Док су играчи имали свежине, све је функионисало како треба. Биће то добро". 

Осврнуо се Милојевић кратко и на деби Жандера...

"Он није спреман у потпуности, не знам кад је последњи пут одиграо такмичарску утакмицу. Странци су дошли пред крај припрема и немамо превише времена да се они спреме, већ морају да подижу форму кроз утакмице. Свидео се публици. Сва појачања су квалитетна и нема сумње да ће побрати аплаузе. И Томане и Кањас и Крстовић. Жандер има мали проблем у комуникацији и трудимо се да му олакшамо адаптацију". 

Следи Хелсинки?

"Имамо довољно времена да се добро одморимо, спремимо и припремимо утакмицу. Надам се и да ћемо да одиграмо добро". 

Стратег Јавора Игор Бонџулић каже да нема за чим да жали:

"Леп је осећај бити овде и играти. Имали смо ситуације, примили голове на ситне грешке. Наравно да је Звезда боља од нас, да је квалитетнија. Честитам јој на првој победи, а мојим момцима који су дали све од себе на залагању. Одмерили смо снаге са шампионом, најбољом екипом и ово искуство ће нам значити даље", подвукао је тренер Ивањичана. 

Извор: моззартспорт

Фото: црвеназвезда.цом

Коментари / 0

Оставите коментар