Интер пробао и није успио!

Икарди одбио да иде у Арсенал! Конте осећа да се ближи крај Ивана Перишича у Милану.

Фудбал 21.07.2019 | 18:46
Интер пробао и није успио!
Дани пролазе, а Интер није ни корак ближи решавању драме са Мауром Икардијем.

Прошле године један од најтраженијих нападача постао је играч за кога није стигла ниједна озбиљна понуда због свог понашања и свега што је "закувала" његова супруга и агент Ванда Нара, због чега су Интерови руководиоци решили да самоиницијативно крену у акцију и покушају да удоме Аргентинца. 

Тако је ове вечери одјекнула јако вест да је Интер послао званичну понуду Арсеналу и тражио директну трампу Мауро Икарди – Пјер Емери Обамејан, али је Аргентинац у старту одбио могућност селидбе у Лондон и рекао је гласно – НЕ.

Икарди је изостављен из такмичарског тима и екипе која је отишла у Азију на припреме, па самостално тренира и ради у Италији, а миланска кућа Спорт Медијасет тврди да Аргентинац одбија било какав контакт с челницима клуба и причу о евентуалном продужетку сарадње јер жели да иде у Јувентус. Међутим, Дами се не жури и наводно ће чекати касни август како би Икардијева цена додатно пала. С друге стране легендарни тренер Милана Ариго Саки упитао се гласно зашто би Јувентус уопште хтео Икардија.

“Икард је специјалиста у својој улози, али би се јако мучио у концепту тоталног фудбала. Уосталом, у Јувентусу он би попунио доста простора где би онемогућио Роналда да утрчава и постиже голове“, рекао је Гранде Саки.

Наполи и даље остаје потенцијална дестинација за Икардија, али само под условом да буде доступан за 60.000.000 евра, колико је процењено да Аргентинац сада вреди. Атлетико се, бар у овом тренутку, више не помиње као опција пошто су у нападачкој ротацији Дијего Коста, Алваро Мората, Иван Шапоњић и Жоао Феликс иако 126.000.000 евра плаћени тинејџер није класична „деветка“, а ту је и заборављени Никола Калинић.

Док је Интер близу решавања судбине Раџе Најнголана који ће вероватно у Каљари, Антонио Конте је данас открио да има великих проблема са Иваном Перишићем. Наиме, Конте каже да Хрват не може да одговори изазову бар на начин на који он то види.

“Перишић и ја не видимо ствари на исти начин. Он не може да одговори изазову у улозу у којој га ја видим и засад може да буде само у нападу“, изјавио је Конте и тако практично најавио да не рачуна озбиљно на хрватског репрезентативца.

Интеровим мукама нема краја, а време полако цури...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар