Лотито опет о Сергеју: Цијена 100.000.000?

То је чињеница! Власник Лација рекао да Милинковић Савић има своје амбиције да не жели да га задржава у Лацију!

Фудбал 21.07.2019 | 22:30
Лотито опет о Сергеју: Цијена 100.000.000?
Друго лето заредом питање останка или одласка Сергеја Милинковић Савића у Лацију врло је актуелно у италијанској, али и европској штампи.

Прошлог лета трансфер са девет цифара се није догодио због жеље Клаудија Лотита да од купца добије 150.000.000 евра, а контроверзни бизнисмен у последње време ипак спушта лопту и види Сергеја на некој другој адреси, пре него на Олимпику и после лета.

Човек који је познат као врло тврд преговарач и тежак по питању одрицања новца када продаје најбоље играче признао је у разговору за италијански Скај да Сергеј има своје амбиције и да не жели да му онемогући да даље развија свој фудбалски таленат.

“Најважнија ствар је да смо изградили клуб који није више само успутна станица за играче који траже веће ствари у животу, јер многи желе да играју овде и носе дрес Лација“, почео је Лотито, па наставио:

“Прошле године борио сам се свим силама да Сергеј остане у Лацију. Ове сезоне имам много мање аргумената и 'оружја' да га зауставим, поготово јер је његово име врло актуелно“.

Објаснио је Лотито своје речи.

“Не значи да ми желимо да Сергеј оде и да радимо на томе да га продамо по сваку цену. Милинковић Савић има своје амбиције и не планирам да му браним да се даље развија“.

Све има своју цену, па тако и Сергејева слобода, која износи бар 80.000.000 евра, ако не и целих 100.000.000 европских новчаница.

“Јасно нам је свима да је важно да наши играчи иду у веће средине, највеће на свету. Али, сваки играч има своју цену када треба да буде продат и тржиште је то које диктира вредност, не моје или било чије речи. Тако је и Сергејева цена 100.000.000 евра“.

Иако се недељама помињу Пари Сен Жермен и Манчестер јунајтед, још није стигла званична понуда у Рим. Бар тако каже Лотито.

“Када буде конкретне понуде, ми ћемо да је проучимо и видимо какви су услови, да ли смо задовољни и онда ћемо донети заједничку одлуку како би сви били срећни“.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар