Реал одредио коначну цену за Хамеса!

И добио Зиданов амин! Нове информације о стању Колумбијца. . .

Фудбал 21.07.2019 | 09:54
Реал одредио коначну цену за Хамеса!
Зинедин Зидан је човек од принципа и речи и када неког не жели у свом тиму, он то јасно и стави до знања.

Такав је случај с Хамесом Родригезом коме је још по повратку са позајмице из Бајерна јасно ставио до знања да га не види као део новог пројекта и да може слободно да потражи нови клуб. Због тога је Хамесов агент Жорж Мендеш дошао у ситуацију да мора да заврши трансфер свог клијента до 29. јула, када је предвиђено да се Колумбијац прикључи припремама Краљевског клуба после одрађених обавеза на Копа Америка.

За Хамеса нема повратка на стадион Сантјаго Бернабеу, а мадридска Марка тврди да је Флорентино Перез у разговору с познатим португалским агентом одредио Хамесову коначну цену и поставио је на 40.000.000 евра, колико тражи од свих заинтересованих страна. Ту се укључује и Атлетико, иако се првобитно појавила информација да би Реал од градског ривала могао да тражи чак десет милиона више. Подсетимо, у преговорима с Наполијем постављена цена била је на 42.000.000 евра, што је екипи из Напуља превише у овом тренутку и пре је за комбинацију позајмице, уз обавезу куповине наредног лета.

Хамес се ових дана налази у небраном грожђу. Прво се обећао Наполију, односно Карлу Анћелотију с којим жели да обнови сарадњу, а онда је реаговала његова породица која не жели да се сели у Напуљ и хоће да остане у Мадриду, због чега је Атлетико био у предности. Сада се дошло до тога да је Хамессвачији и ничији.

Мендеш је данима уназад у директним преговорима с Наполијем, Атлетиком и још једним неименованим клубом, а од Реала је добио јасне инструкције да Хамеса може само да прода, не и да договара комбинације с позајмицом, због чега је глас дигао Аурелио де Лаурентис.

Реал још није примио ниједну званичну понуду, тврди поменути извор, а наводи се да је Мендеш у сталним контактима с председником Атлетика Мигел Анхел Хил Марином како би се договорили детаљи трансфера у Атлетико.

Занимљиво, Зидан је обавио приватни разговор с Хамесом и наводно му дао пуну слободу да пређе у Атлетико, ако то он жели. Иако су два клуба градски ривали, не би Хамес био први који би боје једног заменио другим тимом. Само овог лета је Маркос Љоренте отишао истим путем, пре тога је Тео Ернандез отишао у Реал, а раније је то био случај и са Хурадом, Соларијем, Шустером раније...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар