Запалио се ауто, возач погинуо

Једна особа је погинула у саобраћајној несрећи у мјести Пријаковци, на магистралном путу Бањалука – Приједор, рекла је  портпарол Полицијске управе Бањалука Марија Маркановић.  

Република Српска 20.07.2019 | 18:51
Запалио се ауто, возач погинуо
Маркановићева је истакла да су, према досадашњим информацијама, двије особе повријеђене. Она је навела да су у саобраћајној несрећи, која се догодила у 17.50 часова, учествовали мотоцикл и аутомобил, који се запалио.

– На мјесту несреће су припадници Ватрогасне бригаде Бањалука, екипа Хитне помоћи и полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука. У току је увиђај, а о несрећи је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука – истакла је Маркановићева. 

Према незваничним информацијама, возач је изгорио у пожару који је захватио аутомобил.

Саобраћај је на овој дионици потпуно обустављен до завршетка увиђаја.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

браиндамагед

20.07.2019 17:14

хттпс://лат.ртрс.тв/вијести/вијест.пхп?ид=191151 е сад треба погледати ефекте на будзет и број саобрацајних незгода у којима су уцествовалимотоциклисти, од 2016 до данас ,балавци од 20година возе моторе са висе од 1000 кубика. Уосталом, цим се види да је дрварско кезме уцествовало у томе мозе се претпоставити какви су ефекти, он добио пар гласова, дрзава пар марака, а нормални људи хорде балаваца са јаким масинама који се бахате по путевима и возе као манијаци. Овим не зелим етикетирати све бајкере има ту доста озбиљних људи који се одговорно понасају у саобрацају, али то су људи у зрелим годинама. П. С. Мотоцикли високе кубиказе и јесу луксузна роба и требају бити дебело опорезовани јер нико не купује каwасаки да њиме иде на посао него га користи искљуциво у слободно вријеме. Балавцима до 30 година дозволити моторе слабе и средње кубиказе да постен цовјек мозе спокојно се кретати путевима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бајкер

20.07.2019 20:27

Ти вец пресудио....

Name

Балавац од 30 година

21.07.2019 07:26

Што си исфрустриран? Купићеш и ти себи машину...полако, турирај тај прдавац по селу и уживај

Name

РЕ БАЛАВЦУ ОД 30 ГОДИНА

21.07.2019 09:00

МЕНИ ЈЕ ТАКАВ ЈЕДАН КО ТИ ПРЕПОЛОВИО АУТО ДОСТА МИ ВАС ЈЕ СА ВАСИМ МОТОРИМА САМО СЕ КУРЦИТЕ И МИСЛИТЕ ДА СТЕ НЕСТО ВРЕДНИЈИ ОД НАС КОЈИ ВОЗИМО АУТА МИСЛИТЕ ЗЕНЕ ЦЕ ВАС БОЉЕ ГЛЕДАТИ ЛИЈЕЦИТЕ КОМПЛЕXЕ САМО СРАМ ВАС БИЛО ДА ВОЗИТЕ НОРМАЛНО НИКО ВАМ НИСТА НЕ БИ РЕКАО АЛИ ВИ ВОЗИТЕ ДА ЗАКУЦАТЕ КАЗАЉКЕ НА САТУ..МА ДОСТА ВАС ЈЕ ВИСЕ ...ДА ЈЕ ПРАВДЕ У ОВОЈ ДРЗАВИ ПОЛИЦИЈА БИ ВАС НА МОТОРИМА ЗАУСТАВЉАЛА...ПОЛА МОТОРА ВАМ НИЈЕ РЕГИСТРОВАНО А ТО СТО ВИСЕ ОД ПОЛА СУ НА СТРАНИМ ТАБЛАМА НЕЦУ НИ ДА ПРИЦАМ...МАЛО СЕ ОБУЗДАЈТЕ ''БАЈКЕРИ''ДУЗЕ ЦЕТЕ ХОДАТИ ОВИМ СВИЈЕТОМ КАЗЕМ ВАМ КО ПРИЈАТЕЉ