Карлеуша о цајкама

Певачица се огласила путем друштвених мрежа и Хловерки упутила жестоку поруку

Занимљивости 20.07.2019 | 13:36
Карлеуша о цајкама
Певачица Јелена Карлеуша огласила се поводом коментара бивше водитељке уреднице ХРТ-а, данашње директорке Туристичке заједнице у Макарској, Хловерке Новак Срзић, који је подигао велику прашину.

"Драги пријатељи, настојим да поделим на овим страницама неке позитивне вибрације, али вечерас сам баш љута, љута. Потрудили смо се да направимо одличан програм за Макарско културно лето, од оперете до опере, концерата класичне музике, врхунског јазза и роцк’н’ролла… И онда приватни подузетници који дођу на месец дана по профит у град у "Петар Пан" доводе Карлеуше свих фела… И једино по томе, на концу, неки желе запамтити и "обележити" наш град…", написала је Новак Срзић.

 Карлеуша је путем друштвених мрежа жестоко и у свом стилу одговорила директорки Туристичке заједнице у Макарској.



Новости
фото:интернет

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Истина

20.07.2019 14:48

Боли ите како.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.07.2019 19:14

Само будала мозе слусати Карлеусу како пјева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма не

20.07.2019 21:57

Она је комплетна звијезда америчког калибра. Цајке или шокачки бећарци из Војводине су дио кулгјте хрватске мањине у Србији. На жалост неку Срби то и запјевају без да помисле ко би с неким у кревет послије поскочице типа: Попела се шокива на дрво. Дрво криво, а ја подвириво". Или послушајте ово и упоредите с цајкама: хттпс://yоуту.бе/wгнЛпн1ЕНПИ Мислим да Срби слабо знају шта је њихово, а шта није па се стално бране и да не мисле пуно. Поздрав из спарног Малмö. Фа, не пјевам ја бећарце и цајке па жене сане долазе. Знају да неће завршити на yоу тубе

Name

Последњи кинески цар

21.07.2019 05:24

Нити ми се свиђа Карлеуша нити њена музика, међутим апсолутно је у праву, јер то је све понуда и потражња, односно тржиште. Да нема неко у тој Макарској ко жели да је гледа и слуша она ту не би ни била. Ова Хловерка се срозала на ниске гране, ипак је то неки комплекс. Некад је жарила и палила на ТВ кућама у Хрватској а сада је ухљебљена у туристичку организацију. Да није било гостовања Карлеуше, она не би ни имала прилку да се чује. Значи, и она је искористила Карлеушу да узме мало медијског простора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

21.07.2019 12:50

Обје су дно дна, свака на свој нацин..

Name

Ветеран

21.07.2019 12:51

Јојјј, Карлеуса пјевачица, земљо отвори се....никог јос у зивоту нисам срео да слуса те њене залопојке, фуј..

ОДГОВОРИТЕ