Шабанова удовица сели из виле?

Удовица покојног краља народне музике Шабана Шаулића, Гордана Шаулић, вилу од 600 квадратних метара у Београду, у насељу Дедиње, издаће наводно једној амбасади за 8. 000 евра месечно, ексклузивно сазнаје Курир.

Забава 19.07.2019 | 13:22
Шабанова удовица сели из виле?
Певачева жена већ шест месеци, колико је прошло од његове погибије, сама живи у њој. Кућа, чија је вредност милион евра, преписана је на њихово троје деце Санелу, Илду и Михајла, а Гоца има право на доживотни боравак у њој. С обзиром на то да је простор превелик за њу саму, она је у договору с децом одлучила да је да у закуп.



- Гоца је у тој кући провела последње године са Шабаном. Она се још увек није опоравила од супругове смрти и није јој лако да борави у вили без њега. Све је то болно за њу, поготово како време одмиче, без њега јој је сваки дан тежи. У њеном случају време не лечи ране. Њени најближи посаветовали су је да би најбоље било да се исели и прода кућу. Међутим, она неће ни да чује за продају јер то припада њеним ћеркама и сину - открива наш добро обавештен извор и додаје да су управо деца инсистирала да се изда.



С обзиром на то да Санела и Илда имају своје породице, а и Михајло живи са својом изабраницом Данијелом, они су се понудили да Гоца дође код неког од њих. Она на то није пристала јер сматра да њена деца треба да живе без ње. Због тога ће, чим изда кућу, за себе изнајмити стан. Њој су се већ јавили људи из две-три амбасаде и распитивали се о цени. Шабанова удовица лично је преговарала с њима. Она је паметна и мудра жена, која је годинама водила Шаулићеву каријеру и финансије, према томе нико не може да је превари. Понуде иду и до 8.000 евра месечно. Још увек није све решено, преговори су у току - открива наш извор.

Поводом наших сазнања позвали смо Гордану Шаулић за коментар, али није одговарала на наше позиве до закључења овог броја.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Црни Груја

19.07.2019 12:36

Да она није водила Шабанову каријеру, он би сигурно још био жив. Гордана је алава и незасита. Узимала је хонораре унапред и посуђивала паре. Тјерала је болесног Шабана са скоро седамдесет година да одрађује њене дугове.

ОДГОВОРИТЕ