Партизан нациљао центра, преговори у току...

Дејвид Кревиш мета црно-белих.

Кошарка 19.07.2019 | 19:43
Партизан нациљао центра, преговори у току...
Партизан је ставио акценат на томе да доведе центра што пре, а како пише сајт Баскетбаллспхере, црно-бели су тренутно у преговорима са Дејвидом Кревишом.

У питању је центар који је претходну сезону провео у Саратову, а пре тога играо за Цмоки Минск, Слупск и Нокију. Кревиш (26, 208) је дипломац универзитта Калифорнија. Прошле сезоне је у ВТБ лиги просечно бележио 12,3 поена, имао преко једне рампе и око осам скокова по мечу.

Кревиш поред центарске позиције може да игра и на позицији четири. Имао је до сада узлазни пут у каријери, из Цмокија је отишао у Саратов, а Партизан би му свакако био најбољи клуб у каријери. Имао би шансу да игра Еврокупа са црно-белима.

Партизану је најважније да пронађе центра који би могао да замени оно што је Џок Лендејл радио протекле сезоне, да буде нападачки потентан, а чини се да Кревиш може да помогне и на другој страни терена као добар заштитник обруча јер му није страно да удари рампу противнику.

Подсетимо, међу црно-беле су до сада стигли Немања Гордић и Рашон Томас, Огњен Јарамаз је раскинуо уговор са Сан Пабло Бургосом и вероватно ће играти у црно-белом наредне сезоне, а чека се озваничење Вилијама Мозлија.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар