''Заплакао је кад је чуо Синишино име!''

''То значи да му је прирастао к срцу!'' Спортски директор ФК Болоња, Валтер Сабатини, говорио је о Синиши Михајловићу, тренеру тог клуба који се тренутно бори са леукемијом.

Фудбал 19.07.2019 | 14:58
''Заплакао је кад је чуо Синишино име!''
Бивши члан Управног одбора Интера, екипе које је Михајловић био део као играч и као тренер, пружио је подршку Србину.

"Он ће да се извуче. Потребна му је отпорност", изјавио је Сабатини за италијанску Газету и открио реакцију нападача Болоње Матије Дестра:

"Зачудила ме је његова реакција. Он никада није био интелектуално 'отворен'. Раније је био бунтовник. Заплакао је када је чуо Синишино име. То значи да му је Михајловић стварно прирастао к срцу".

Сабатини је открио какве планове Михајловић има за наредну сезону.

"Да вам кажем искрено – Синиша нам је рекао да не трошимо новац на нападача, јер рачуна на Дестра, већ да инвестирамо у средину терена. Да имам много новца довео бих Нејмара".

64-годишњи Италијан каже "да је можда он ђаво" и да је "преговарао са Богом".

"Уз отпорност сам и ја превазишао неке свари. Никада нисам направио 'пакт са ђаволом'. Само са собом, можда јер сам ја ђаво. Имао сам контак са загробним животом: Као што су доктори рекли, умро сам двапут за 40 дана док сам био у коми. Такође, преговарао сам са Богом - користио сам пристојност, али и бес. Био сам спреман да одем у рај, али ми он није дао кључеве", истакао је некадашњи везиста.

Сабатини је говорио и о Мауру Икардију и његовој жени и агенту Ванди Нари.

Он се осврнуо на гласине да Ванда већ неко време негативно утиче на Икардијеву каријеру и да је због ње аргентински голгетер спао са капитена Интера на прекобројног.

"Да је Икарди мој играч, пронашао бих новог дечка Ванди како би Маура оставила на миру. Он је диван човек и диван отац", рекао је Сабатини за италијанску Газету.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар