Нејмаров отац у Торину - састанак с Јувентусом!

Радикални окрет у случају Бразилца! Спрема се БОМБА у Торину: Тандем Нејмар - Роналдо? Да ли би Бразилац могао да настави каријеру у Јувентусу? Знаћемо после преговора који су заказани у Италији.

Фудбал 18.07.2019 | 14:20
Нејмаров отац у Торину - састанак с Јувентусом!
Преокрет у случају Нејмар. Бразилац је јасан у намери да напусти Пари Сен Жермен, Барселона је фаворит, али сада је и Јувентус ступио на сцену.

Мундо Депортиво је најавио да би могло да дође до састанка Нејмаровог оца са људима из Јувентуса, а потом је РАИ Спорт наставио ту причу и најавио да би Нејмар Сениор требало да има ускоро разговор са Фабиом Паратићијем, спортским директором Јувентуса.

Тај састанак ће бити чисто информативан, нема још преговора, али очигледно да Бразилац разматра опцију да потпише за торински тим. Јасно, довољно је само рећи да бисмо у истом тиму гледали Нејмара и Кристијана Роналда.

Није ово први пут да се Јувентус помиње као моућа дестинација за Нејмара, ту су и Реал, Бајерн, Манчестер Јунајтед.

Како било, последње информације кажу да је Нејмаров отац у Торину и да ће бити разговора. Јувентус је већ довео Де Лихта, Рабиоа, Рамзија, Ромера и Демирала, а сада би Стара дама евентуално имала шансу да доведе и Нејмара што би био огроман економски изазов.

Али, сама помисао на његов долазак у Јуве чини све да већ може да се прича о састављању супертима који би напао титулу првака Европе.

Нејмар у Јувентусу? Звучи изненађујуће, али је могуће.

Наводно, преговори око могућег трансфера су већ заказани.

"РАИспорт" наводи да ће Нејмаров отац доћи у Торино на састанак са спортским директором Старе даме Фабиом Паратићијем да "опипају" да ли прича око тог потенцијалног бомба трансфера може озбиљно да се актуелизује.

Како се наводи, то би били само почетни разговори око опција како би Јувентус могао да доведе Нејмара, односно да ли је тај трансфер уопште реалан. Оно што је сигурно да до њега не би дошло сада, већ тек на зиму или наредног лета.

Набољи бразилски фудбалер је отворен за прелазак у Торино, посебно јер инсистира на одласку из Пари сен Жермена, али клуб тражи огромно обештећење - чак 300 милиона евра.

Јасно је да италијански великан у овом тренутку нема тај новац за трансфер, јер се овог лета већ истрошио на Матијса де Лихта (75 милиона), Кристијана Ромера (26) и Мериха Демирела (18), али је и довео двојицу из Париза бесплатно - Ђанлуиђија Буфона и Адријена Рабиоа.

Нејмар према неким причама највише жели да се врати у Шпанију, односно у Барселону, одакле је пре две године за рекордних 222 милиона прешао у Париз.

Нови обрт. Видећемо колико Јувентус може у целој овој причи. Али, јасно је да му после ових вести шансе драстично расту. Ако је стварно Нејмаров отац у Торину, вероватно није отишао само да ужива у лепотама града. А Мундо и РАИ тврде да је управо тамо и да ће причати с Паратићијем.

Подсетимо да је Барселона понудила ПСЖ-у уговоре Усмана Дембелеа и Филипеа Кутиња уз 40.000.000 евра приде, али то није прошло. Шта Јуве може да понуди?

Извор: моззартспорт/мондо.рс

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар