Рајола се огласио о Де Лихту и Погби...

Фудбалски менаџер Мино Рајола говорио је о судбини играча које заступа његова агенција.

Фудбал 18.07.2019 | 13:42
Рајола се огласио о Де Лихту и Погби...
Рајола се огласио након трансфера суперталентованог штопера Матајса де Лихта, који је прешао у Јувентус у трансферу вредном 75 милиона евра.

Менаџер се новинарима обратио испред медицинског центра Јувентуса док се у то време Де Лихт спремао да обави своја медицинска тестирања.

Пре свега се осврнуо на Холанђанинов трансфер из Ајакса у Јувентус и рекао да је Италија права средина за штопера, и да је ово корак даље у његовој каријери.

"Важно је за дефанзивца да дође у Италију, овде ће научити да постане најбољи на свету. Ово је важан корак унапред у његовој каријери. Он је дефинитивно најбољи млади дефанзивац, а овај епитет мора да оправда сада у Јувентусу", рекао је Рајола.

Било је речи и о саиграчима и великим именима са којима ће Де Лихт играти у Торину, као и о спекулацијама да је управо Роналдо био кључан за трансфер.

"Увек је добро играти поред великих шампиона попут Бонућија или Роналда, од њих може много да се научи. Ако ме питате да ли га је Роналдо убедио да дође овде, то већ морате да питате Матијса, ја то не знам", навео је Рајола.

На крају се Рајола осврнуо и на неке друге играче које заступа, а пре свега на Пола Погбу чија је судбина у Јунајтеду упитна, као и Моаса Кена који је на излазним вратима Јувентуса.

"Што се тиче осталих мојих играча, нико ме ништа није питао за њих, то су само нагађања. Живим живот од данас до сутра и видећемо шта ће бити. Што се тиче Кена он је на истом нивоу као Де Лихт, велики је шампион и видећемо каква ће његова судбина бити у будућности", закључио је Рајола.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар