Најлуђа прича љета!

Довели појачање, руковали се и схватили да је то погрешан играч! Презиме је тачно, али није име!

Фудбал 18.07.2019 | 15:36
Најлуђа прича љета!
Е, ово би могла да буде најлуђа прича овог прелазног рока. Нагледали смо се ранијих година свега и свачега, знамо да је и на највећем нивоу било промашених трансфера због заосталих факсова и разних чуда, али ово... Ово је већ потпуно нови ниво који ће тешко бити достигнут.

Турски клуб Менемен је убеђен да је довео правог играча. Алфа Јалов је на прегледима, успешно их пролази. Долази до облачења дреса, свечаног фотографисања са челницима клуба и одједном се свима смрачило. Челници турског тима који ће наредне године играти у другој турској лиги схватили су да је у питању велика грешка. 

Презиме је добро, али име није. Они су хтели да доведу Ламина Јалова, играча Салернитане у Италији, а заправо су довели Алфу Јалова, играча из непознатог клуба ГД Аклочтенсе који игра у Ц лиги Португалије!

Заправо су хтели Ламину, играча Салернитане који је интересантан пројекат јер је прошле сезоне дао шест голова, а оне тамо 11 у Серији Б. Веселили су се исгурно у Меменспору што су довели играча ког су желели, све док нису схватили да су у ствари довели неког потпуно "левог" играча који само дели исто презиме са жељеним играчем.

Најгоре од свега по Мемен је што је несрећни Алфра прошао целу процедуру и правоснажно потписао уговор са клубом. Када је клуб сазнао за грешку, морао је да отпусти Алфу. А таман се дечко понадао да је напредовао из нижелигаша у Португалији до друге турске лиге и да ће му ово бити корак унапред. Врло брзо је, већ мање од 24 часа после потписа, "попио" отказ. Можемо само да замислимо како се осећао.

Са друге стране, Мемен је остао без жељеног играча. И сада се поставља питање - да ли ће Мемен имати храбрости да контактира "правог" Јалова - Ламину? Волели бисмо да видимо како би његово представљање изгледало.

Тешко да ћемо скорије имати прилику да видимо овако нешто...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар