Литванцу пукла нога на 2 мјеста: Операција у Београду!

Несрећни Ваидас Славицкас остаје у Београду на операцији, Гобељић му сломио потколеницу на два места.  Огласио се Гобељић: Није било намере! Бек Црвене звезде упутио јавно извињење играчу Судуве ког је повредио у уторак.

Фудбал 17.07.2019 | 17:35
Литванцу пукла нога на 2 мјеста: Операција у Београду!
Фудбалеру Судуве Ваидас Славицкас поломљена је потклоницу на два места после старта бека Црвене звезде Марка Гобељића, у реванш утакмици 1. кола квалификација за Лигу шампиона.

Гобељић је у 60. минуту синоћењег меча у Београду, који је завршен победом Звезде 2:1, погибељно с две ноге стартовао и добио директан црвени картон.

Из Судуве су потврдили да је Славицкасу сломљена потклоница на два места и да ће данас имати операцију у Беоргаду.

"Екипа жели Ваидасу да се што пре опорави", наводи се у поруци Судуве на Фејсбук профилу.

Како су навели Литванци, Гобељић се у сузама извинио за потез одмах у свлачионици где су били играчи Судуве.

Фудбалери Судуве такмичење настављају у квалификацијама за Лигу Европе и то у 2. колу против екипе Тре Пене из Сан Марина.

Огласио се Гобељић: Није било намере! Бек Црвене звезде упутио јавно извињење играчу Судуве ког је повредио у уторак.

Тренутак непажње и - повреда. Нажалост, врло озбиљна по фудбалера Судуве, Ваидаса Славицкаса. 

Изгубио је Марко Гобељић контролу у 58. минуту реванш утакмице првог кола квалификација за Лигу шампиона и оштрим стартом удаљио 33-годишњег колегу на дуже време.

Тешко је то поднео бек Црвене звезде, који је одмах после утакмице са тренером Владаном Милојевићем ишао у гостујућу свлачионицу да се извини, а дан касније учинио је то и јавно, изјавом на клупском сајту.

"Извињавам се због старта на утакмици са Судувом. Изузетно тешко ми је пало то што се десило, никаква намера није постојала и жао ми је што се тако завршило. Надам се да ће се Славицкас опоравити што пре и да ће брзо се вратити на терен и наставити да пружа одличне партије", прижељкује Гобељић. 

Црвено-бели су у уторак савладали Судуву 2:1 и уз 0:0 у Литванији пласирали се у наредну рунду, где ће им ривал бити фински Хелсинки.

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Уххх

17.07.2019 18:35

дивљак, ја бих га за онакав старт избацуо из фудбала заувек - гледао сам утакмицу и најежио сам се кад сам видео како је стартовао...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Под Хитно

17.07.2019 20:20

Увести затворску казну и то за јос блазе стартове , него сто је био овај на јадног Литванца . Овај нема нити ф од фудбалета , то је дрвосјеца , како га није срамота своме колеги тако несто ицинити и који цинизам , било у зару борбе , негдје око средине терена , поред аут линије , није пријетила ама бас никаква опасност по гол Звезде , а манијак крвницки насрце на колегу . Ако овај јадник нема сансе да се врати фудбалу као фудбалер , у том слуцају и овом манијаку забранити да се дозивотно бави фудбалом , па нека иде у суму да тегли кладе , то за њега и јесте .

ОДГОВОРИТЕ