Касни вечерњи састанак у Цаса Милан...

Лемић дошао да прича о Модрићу! Да ли је на помолу сензационални трансфер?

Фудбал 17.07.2019 | 16:14
Касни вечерњи састанак у Цаса Милан...
Хоће ли хрватски везиста напустити Реал овог лета?

Њему се не иде, Зинедин Зидан не би да га прода, али велику улогу у доношењу коначне одлуке имаће Реал Мадрид. Не би то био први пут да неки фудбалер напусти клуб мимо своје жеље...

О трансферу Луке Модрића већ дуго се прича, мада је хрватски везиста и даље у Реалу. У игри је био Интер, а сада се помиње и градски ривал Милан.

Та вест посебно добија на значају после "твитова" Висентеа Азпитартеа, човека који је написао Модрићеву биографију. 

Пријатељ хрватског фудбалера објавио је слику на којој је сјајни везиста у поцепаном Реаловом дресу, испод ког се виде Миланове боје, а уз то је и написао: "Биће ово занимљиво лето".

Затим и: "Неће то бити лака операција, али после одласка Себалоса (још не званичног, али помиње се да би могао у Арсенал), Реалу ће бити потребна двојица централних везиста - Погба, Ериксен или Ван де Бек. Милан тренутно није у доброј финансијској ситуацији, али би трансфер могао да буде реализован као позајмица уз могућност откупа на крају сезоне".

Јасно је да "има дима" у овој причи...

Имала је управа Интера страшну идеју пре годину дана да навијачима поклони велики потпис у лику касније крунисаног најбољег фудбалера света Луке Модрића. Жеља је постојала, али тада није било реално да Модрић дође у Град моде после игара које су довеле Хрватску до финала Мундијала.

Годину дана касније Модрић се поново доводи у везу с истим градом, али потпуно другим клубом. У касним вечерњим часовима можда и најбоље обавештени италијански новинар Ђанлука ди Марцио лансирао је сензационалну вест о доласку познатог агента Владе Лемића у Цаса Милан на разговор с управом Росонера, а тема је био управо – Лука Модрић!

Испред Милана на састанку је био присутан и чувени хрватски везиста Звонимир Бобан, који са Модрићем има фантастичне приватне односе. Свима је у овом тренутку јасно да ће Милан имати рударски посао да ангажује освајача Златне лопте, али Флорентино Перез би могао да покрене целу операцију, свестан да је тиму потребно освежење, али и новца у каси, те растерећење буџета на име плата.

Међутим, пред Миланом је једна огромна препрека на путу реализације. То је Модрићева плата која је за Миланове прилике тренутно астрономска - 12.500.000 евра, укључујући и бонусе. О Модрићевој жељи да оде из Реала не треба превише коментарисати, јер да Хрват жели да остане или да његови агенти и он нису свесни ситуације у Мадриду, не би Лемић долазио у Милано на разговоре. Притом, Модрић је ушао у последњу годину уговора, па је реално да се догоде две ствари – да један од најбољих везиста света оде сада за симболичну суму новца, или наредне године као слободан играч. С обзиром да више од годину дана две стране не могу да се договоре око продужетка сарадње, у овом тренутку је заиста тешко очекивати да ће се то и догодити...

Модрић засад остаје посао на веома дугачком штапу, али у Милану су вољни да испитају своје могућности код Флорентина Переза, са којим пословично имају добре односе годинама уназад.

Како је наведено, ако буде постојала и најмања шанса да се трансфер реализује, Милан ће покушати да је искористи.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар