Марин заплесао пред Делијама: Могли смо да дамо 5-6...!

"Идемо даље, не смемо да се опустимо", поручио је својим саиграчима Немац.

Фудбал 17.07.2019 | 14:58
Марин заплесао пред Делијама: Могли смо да дамо 5-6...!
Први пут откако му је стављена "капитенска трака" око руке - Марко Марин истрчао је пред навијаче Црвене звезде на стадиону "Рајку Митић" и оправдао нову функцију.

Организовао је сваки напад своје екипе и постигао погодак којим је Црвена звезда дуплирала ове вечери вођство против Судуве (2:1), након чега је нестао сваки вео сумње после прве неубедљиве игре у Литванији.

"Десетка" црвено-белих заправо је покренула и акцију код сопственог гола, када је са бока гурнуо лопту ка Бену и похитао у средину док су га пратили ривали...

"Супер смо ушли од првог минута утакмице, видело се од почетка да желимо да решимо дилему што пре. И поред играча мање могли смо да дамо пет-шест голова", јасан је био Марко Марин после утакмице уз поруку намењену играчима којима "командује" као капитен.

"Идемо даље, не смемо да се опустимо".

Доживели су навијачи Звезде својеврстан "дежа ви" пошто су и прошле године у квалификација за Лигу шампиона прво ремизирали у гостима, а онда мирно прошли у наредну рунду.

"Прошле године нисам био у квалификацијама, али то је нормално јер екипа излази из припремног периода. Показали смо да имамо добру екипу", навео је Марин који је у финишу утакмице морао да промени улогу због искључења Гобељића.

Звезда је остала са десеторицом на терену и Марин је практично био "шпиц"

"ОК је било, циљ је био да задржим лопту и проигравам крила, да они не стварају шансе. Ми не играмо само један систем, већ реагујемо на противника", закључио је он.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар