"Казните Гобељића што дуже, можда је крај каријере!"

Тренер Судуве захтева оштру санкцију за десног бека Звезде.

Фудбал 17.07.2019 | 14:20
"Казните Гобељића што дуже, можда је крај каријере!"
Црвена звезда прошла је Судуву победом у реваншу 2:1, а један од важнијих момената меча догодио се после преоштрог и неконтролисаног старта дефанзивца домаћих, Марка Гобељића.

Он је несмотрено уклизао "у ноге" Литванцу Ваидасу Славицкасу и тешко га повредио. Очекивано, за то је добио црвени картон и зато је пред њим пауза због санкције, чија ће тежина тек бити позната.

Тренер Литванаца Владимир Чебурин честитао је вечерас Црвеној звезди на пролазу, али и рекао да се нада да ће Марко Гобељић добити велику казну за тежак старт.

"Веома тужно је то што се догодило. Надам се да ће играч који га је направио добити велику, што дужу казну јер такав старт једноставно није у реду. Не кажем то зато што сам љут, већ зато што играч после такве повреде неће моћи да игра годину или две, а можда и неће моћи да настави професионалну каријеру", рекао је Чебурин на конференцији за новинаре после утакмице у Београду.

Судува је завршила учешће у првом колу квалификација за Лигу шампиона, поразом укупним резултатом 2:1 од Црвене звезде.

"Звезда је заслужено прошла. Разумемо колико је наш противник јак, али смо имали своје шансе. Знали смо да ће кренути јако од самог почетка, али нажалост нисмо успели да је спречимо. Рано примљени гол је негативно утицао на нас. Трудили смо се да играмо чак и после другог гола, али нисмо успели да угрозимо њихов гол", казао је Чебурин.

Он је пожелео Звезди сву срећу у наставку борбе за Лигу шампиона, док ће Судува тражити своју прилику у квалификацијама за Лигу Европа.

Звезда ће у наредном колу играти против ХЈК Хелсинкија из Финске.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар