Папе о клупи Црне Горе: Причао бих с Дејом...

"Не знам од куда информација да сам кандидат, још поготово први пик за селектора Црне Горе", истакао је Сафет Сушић, некадашњи селектор фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине.

Фудбал 17.07.2019 | 18:08
Папе о клупи Црне Горе: Причао бих с Дејом...
Према бројним информацијама које су протеклих дана пласирали медији из Црне Горе, али и других земаља регије, Сафет Сушић први је кандидат за селектора фудбалске репрезентације Црне Горе.

Ипак, најуспјешнији селектор у историји фудбалске репрезентације БиХ, коју је одвео на Свјетско првенство у Бразил 2014. године, истакао је да га до сада апсолутно нико није контактирао из Фудбалског савеза Црне Горе.

"Не бих о томе пуно причао. Када је неко кандидат за било коју функцију или се кандидује за неку од позиција или га позову на разговор. Нити сам се кандидовао, нити ме ико икада контактирао из ФС Црне Горе. Рекао бих вам, стварно. Нема се ту шта крити. Немам разлога да кријем", рекао је бивши прослављени фудбалер Сарајева и ПСЖ-а.

На питање да ли га уопште интересује функција селектора Црне Горе, одговорио је:

"Ама нема се ту шта причати, шта бих ја волио, шта неко други... Да ме Дејан Савићевић зовне и каже да ли желиш бити наш селектор, наравно, причао бих с њим. Можда би се и договорили... Овако, шта да кажем, стварно немам шта рећи. Не знам од куда информација да сам кандидат, још поготово први пик за селектора Црне Горе. Деју (Дејана Савићевића, оп.а.) сам задњи пут видио прије пет година. Цијеним га и изузетно ми је драг човјек. Ето то је једино конкретно што могу рећи. Искрено, најискреније тако је и опет вама понављам, нико ме није звао да будем селектор Црне Горе", закључио је популарни Папе.

Подсјетимо, селекцију Црне Горе до недавно је с клупе предводио Љубиша Тумбаковић, који је смијењен када је одлучио да не води селекцију у мечу против тзв. Косова.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар