Панатинаикос провоцира Олимпијакос!

Попуст на улазнице за навијаче Олимпијакоса! Грчки кошаркашки клуб Панатинаикос понудио је навијачима ривалског Олимпијакоса попуст на улазнице за њихове мечеве наредне сезоне.

Кошарка 17.07.2019 | 17:49
Панатинаикос провоцира Олимпијакос!
Олимпијакос је избачен из грчке лиге, а ова одлука је донесен услед низа испада и недисциплине овог клуба у минулој сезони.

Ова одлука је резултат сукоба до ког је дошло претходне сезоне између два највећа грчка клуба.

Наиме, сукоб између два највећа клуба у Грчкој започео је ове године у полуфиналној серији грчког купа, када је Олимпијакос предао меч на полувремену због незадовољства суђењем на истом наког чега је клуб из Пиреја објавио да неће играти мечеве против овог ривала уколико се не делегирају судије које нису из Грчке.

Црвено бели из Атине су касније предали и меч грчког првенства против истог противника а након тога и први меч четвртфинала грчког плеј-офа. Очигледно је да до смиривања тензија између ова два клуба не долази, а последња провокација долази из "зеленог" дела Атине.

Из Панатинаикоса су одлучили да "помогну" навијачима свог ривала који воле добру кошарку и понуде им попуст на карте за утакмице које ПАО игра наредне сезоне.

"Било који навијач Олимпијакоса који жели да гледа добру кошарку ће уз приложену сезонску карту свог клуба добити 50 посто попуста на улазнице за сва такмичења које Панатинајкос игра на домаћем терену у наредној сезони" објављено је на сајту Панатинаикоса.

Овде ипак није крај ривалству ова два клуба јер ће се исти састати у мечевима Евролиге наредне сезоне.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар