Играчи Радника отишли у Словачку

Фудбалери Радника јутрос су из Бијељине отпутовали за Словачку, гдје у четвртак, играју реванш меч првог кола квалификација за Лигу Европе против Спартака из Трнаве.

Република Српска 16.07.2019 | 15:05
Играчи Радника отишли у Словачку
У екипи влада добро расположење, с обзиром да у Трнаву иду са предношћу од два гола предности из првог сусрета у Бањалуци. Након побједе од 2:0 у првом сусрету одиграном у Бањалуци, у редовима Радника влада добро расположење пред реванш у Словачкој.

Тренер Младен Жижовић истиче да постоји још много простора за напредак у игри његове екипе, те да се нада да ће сви играчи бити спремни за реванш у Словачкој.

- Очекује нас један тежак реванш, с обзиром да је Спартак Трнава апсолутни фаворит био пре овог меча, ево ми смо им мало то закомпликовали. Надамо се да ћемо сачувати ову предност од 2:0 и да ћемо на њиховом терену успјети забити барем један гол који ће опет се надам бити довољан за пролаз. Видјели смо и сами да је све до нас, поготово у овој утакмици у Бањалуци те ако ми будемо на правом нивоу и да сведемо грешке којих је било на овој утакмици, на минимум, мислим да имамо реалне шансе за пролаз даље - рекао је стратег Радника Младен Жижовић.

Капитен и стријелац у првом мечу Велибор Ђурић, каже да су свјесни да су направили одличан резултат, али да још увијек посао није завршен.

- Као што сте и видјели, заиста смо у неким моментима изгледали сјајно, иако нам је то прва званична утакмица и вјерујем да ћемо нешто тако слично поновити и у Трнави. У Словачку идемо као да је 0:0 и вјерујем да ћемо и тамо пружити једнако добру партију као у Бањалуци - увјерен је капитен ''Плавих'' Велибор Ђурић.

Утакмица између Спартака и Радника игра се у четвртак 18. јула са почетком у 20 часова и 45 минута у словачком граду Трнава.

(десавањаубијељини)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Зелим Вам,

16.07.2019 13:13

много среце, сматрамо да че те успети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нино

16.07.2019 13:53

много много среце момци.Радник то мозе.Цјела БиХ је уз вас,уз Зрињски ,Сарајево,Сироки.Сретно свима.

ОДГОВОРИТЕ