Партизан би капитена Израела?!

Партизан послао понуду капитену репрезентације Израела! Искусни Бибрас Натхо у фокусу црно-белих.

Фудбал 16.07.2019 | 18:08
Партизан би капитена Израела?!
Рекао  је Саво Милошевић да су му у пројекцији новог Партизана потребна још четири појачања, а једно би могло да има статус – бомбе. Црно-бели су заинтересовани за искусног везисту Бибраса Натха.

Реч је о 31-годишњем задњем везном коме је завршетком минуле сезон еистекла уговорна обавеза са Олимпијакосом и слободан је избору нове средине. Још крајем јуна помињало се да би могао да промени континент, пошто га је звао Реал Солт Лејк, одбио је да се пресели  МЛС лигу, јер му се још игра европски фудбал. Ту шансу виде челници Парног ваљка, који су, према писању Спортског жунала, већ послали званичну понуду капитену репрезентације Израела. Сад чекају његов одговор и надају се да ће бити позтиван, чиме би добили играча Лиге шампиона у везном реду.

Јер, пре Олимпијакоса, Бибрас Натхо је играо у најквалитетнијем европском такмичењу и за Рубин из Казања и за московски ЦСКА, где је био саиграч Зорану Тошићу. Има завидно искуство и у сусретима групне фазе Лиге Европе, зна како се освајају пехари (био првак и победник купа и у Русији и у Израелу) и дефинитивно би био једно од најзвучнијих појачања Партизана последњих година.

Њему је основна позиција задњи везни, што би значило да Милошевић добија играча пројектованог да игра у пару са Сашом Здјеларом, а како може да дејствује и као офанзивни везни био би од помоћи Сејдуби Суми. Његов евентуални ангажман представљао би само увод у финиш прелазног рока у коме се чека позитиван одговор Јапанца из Арсенала, Такуме Асана, али и још једног офанзивног везног или крила.

Подсетимо, Бибрас Натхо је у каријери играо за Хапоел из Тел Авива, Рубин Казањ, ПАОК, ЦСКА и Олимпијакос.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар