Вујадин се опростио од Звезде...

Прва и највећа љубави. . .  Емотивна порука доскорашњег штопера. . .

Фудбал 16.07.2019 | 16:52
Вујадин се опростио од Звезде...
Вујадин Савић је трећи пут у каријери напустио Црвену звезду.

Први пут је само привремено отишао 2007. као талентовани клинац да сакупља искуство на позајмици у Раду. Други пут је опрему Звезде раздужио 2010. као афирмисан млади играч и упутио се у прву инострану авантуру потписавши за Бордо.

Трећи пут одлази сада после после историјске сезоне у којој је као заменик капитена био један од кључних фактора у европским успесима, игрању Лиге шампиоина и освајању титуле првака Србије. Савић је после потписа уговора за кипарски АПОЕЛ на друштвеним мрежама оставио емотивну поруку опраштајући се од дреса црвено-белих.  

Савићеву поруку преносимо у изворном облику.

„Прва и највећа љубави! Ти па сви остали! Уз тебе сам одрастао, песмом о теби почињао је и завршавао се сваки дан! Желим да ти се захвалим што си ми пружила шансу, част и привилегију да носим и браним тај свети грб и црвено-беле боје! Да будем представник навијача на терену! Да будем први капитен у историји клуба који је увео Звезду у Лигу шампиона, заједно са саиграчима, стручним штабом, управом и најбољим навијачима на свету!

Хвала ти сто си ми омогућила да остварим скоро све своје дечачке снове, да освојим и дигнем пехар на нашој Маракани! Желим свима да се захвалим на прелепој сарадњи коју смо имали ове две године! Управи, тренеру, саиграчима, новинарима, људима који су запослени у клубу, навијачима! Поносно и уздигнутог чела сам отишао јер сам понашањем, залагањем и играма оправдао поверење свих вас! Недостајаће ми дух Маракане, тренутак када излазимо из тунела и гласно викнем АЈМО ЦИГАНИ, хук са трибина, звездашка и права свлачионица! Све!

Посебну захвалност дугујем нашим навијавима, ДЕЛИЈАМА! Ту енергију и љубав коју сте показивали и показујете према мени никада нећу заборавити! Волети и бити вољен! ТО ЈЕ МОЈ НАЈВЕЋИ УСПЕХ! Можда сте изгубили мене као играча, али сте поново добили једног од вас! Чувајте и браните нашу Звезду најбоље што умете! СРЕЋНО И ВЕЛИКО ХВАЛА ЗА СВЕ“.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар