Тајанствени пакет: Саслушан Којић

Игор Којић је у полицији проговорио о случају који интригира Србију и Хрватску.  

Забава 15.07.2019 | 16:01
Тајанствени пакет: Саслушан Којић
Наиме, Игор Којић, супруг Северине Којић је у полицији признао да је он у мају испред врата куће Милана Поповића оставио црну свијећу.

Испред куће Милана Поповића у Загребу, крајем маја зауставио се аутомобил марке ауди, који се налази у власништву Северине Којић, а из ког је са сувозачевог мјеста изашао пјевачицин муж Игор који је тада оставио мистериозну направу тик испред капије. Тај предмет је налик црној свијећи, а на камери се види да је у питању Игор Којић.

На саслушању у полицији он је све то и потврдио. И даље није познато да ли је аутомобилом управљала пјевачица лично или неко други.

Иначе, ту причи није крај јер је ријеч о мистерији три црне свијеће. Друга свијећа завршила је испред врата некадашњег Северининог блиског сарадника Едвина Софтић и то на исти дан када је пакет испред своје куће пронашао Милан Поповић.

А када је у питању трећа свијећа, за сада није познато гдје је она завршила и чекају се резултати даље истраге поводом овог случаја.

Милан Поповић дана када је Игор Којић оставио тајанствени пакет налик свијећи са катраном, није био код куће, али је убрзо дошао и видио је свијећу која, како је испричао у ексклузивној исповијести за Блиц, због вјетра није догорјела до краја.

– Тај мистериозни објекат је налик на свијећу, али није само свијећа јер се види да је на томе рађено. Тај објекат има оквир од свијеће и унутра је напуњен катраном. Тај оквир је разрезан како би тај катран цурио. На томе је неко радио са неком намјером, да ли да се застрашим, одем из Хрватске или да ме униште материјално. Нека пријетња јесте и неко застрашивање – испричао је Милан Поповић и објаснио:

– Био сам у шоку јер нисам схватио о чему се ради, требало ми је неко вријеме да видим о чему се ради и како да се поступим. Пришао сам и видио шта је, осјећао се мирис катрана јер је горјело, али га је вјетар угасио па није догорјео до краја. 

И некадашњи менаџер Северине Којић, Едвин Софтић говорио је за хрватске медије о мистериозном пакету.

Он је био штур на ријечима, али потврдио је да је Северинин супруг, Игор Којић умијешан у читав случај.

– С обзиром на то да се води истрага, о детаљима не желим јавно да говорим. Могу само да кажем да Северину јако добро познајем и да сам сигуран да у овом случају она нема никакве везе са самовољом и поступцима њеног супруга – написао је у смсу који је послао хрватским медијима.

Након признања Игора Којића остаје питање због чега је мистериозни пакет налик свијећи остављао испред врата Северининог бившег мужа и њеног некадашњег менаџера.

А како смо истраживали поријекло, значење и примјену свијећа, у магији се истински користе свијеће различитих боја.

Оне могу бити једне од најефикаснијих алата који се користе за чаролије, медитације, ритуале и друге церемоније, наводи се на сајту wицца.цом.

Управо на том сајту о црним свијећама пише да може бити свијећа за везивање (нечега или некога), те може везивати и добре и лоше ствари, може да означава неку одређену метаморфозу, промјену облика или промјену особе, те да се користи и за негативне вибрације.

А када на интернету укуцате значење црне свијеће, гугл претраживач ће уз појам црна свијећа повезати и сатанистичке ритуале јер се црна свијећа везује и за то.

(Српскаинфо)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Бакар

15.07.2019 14:28

Циганска посла, враџбине и чарања, казнити их новчано и да добију условну, има ту и Северина своје прсте сигурно

ОДГОВОРИТЕ
Name

кмкок

15.07.2019 17:46

А ста друго од циганцета и оцекивати...

Name

Јоја

15.07.2019 15:00

и ста сада ста у ако јесте, је ли то кривицни дело прекрсај ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

16.07.2019 04:34

Првенствено је болест у питању и то озбиљна болест и незрелост.