"Ти си играч Манчестера, има да гинеш за клуб!"

Икона Манчестер јунајтеда Брајан Робсон саветовао је Пола Погбу да не треба да слуша агенте већ себе и да ће се труд на крају исплатити.

Фудбал 15.07.2019 | 17:30
"Ти си играч Манчестера, има да гинеш за клуб!"
Пол Погба и његов агент Мино Рајола изразили су жељу за трансфером младог француза у Реал Мадрид или Јувентус, али како се сада чини, од тог посла неће бити ништа.

Погба је у више наврата говорио како је спреман за нове изазове, а Мино Рајола је објавио где би Француз желео да настави каријеру, након низа "чудних" ситуација на Олд Трафорду.

Свакако, француски репрезентативац је отпутовао са Јунајтедом у Аустралију на предсезонску турнеју, а потом следе путовања у Сингапур и Кину и Брајан Робсон, жива легенда Манчестер јунајтеда, има неколико савета за њега.

"Ти си играч Манчестер јунајтеда. Имаш уговор са тимом и мораш да даш све од себе и да "гинеш" на терену за тај грб и те навијаче. Капирам, Погба је врхунски играч и увек ће бити спекулација о његовом трансферу. Погба, мораш да спустиш главу, да одрадиш припреме што боље можеш и уколико се трансфер у Реал или Јувентус деси, десио се, уколико се не деси, остајеш у Манчестеру и настављаш да се трудиш", рекао је Робсон.

За разлику од Погбе, његове француске колеге Антоан Гризман и Лоран Кошћелни нису били на летњим припремама са својим клубовима, због затраженог трансфера.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар