"Лампард је прави човјек за Челси!"

Нападач Челсија Оливије Жиру рекао је да је Френк Лампард најбоље решење за место првог тренера и да су играчи одушевљени тим потезом управе.

Фудбал 15.07.2019 | 16:52
"Лампард је прави човјек за Челси!"
Френк Лампард је потписао трогодишњи уговор са лондонским Челсијем, екипом за коју је као играч представљао на терену пуних 13 година.

"Свиђа ми се његова енергија, као и константна жеља за напретком и победама. Његови тренинзи су изузетно напорни, баш су високог интензитета", рекао је француски фудбалер Оливије Жиру.

Челси ће свој први меч у Премијер лиги играти 11. августа против Манчестер јунајтеда на Олд Трафорду и то ће бити први Лампардов меч у најјачој лиги Енглеске, на позицији менаџера.

Што се тиче Лиге Европе, Челси ће ове године паузирати због суспензије коју су добили од стране ФИФА због прекршаја током два трансфер рока.

"Мислим да је Лампард прави човек за Челси. Он је фактички Челсијева легенда. Верујемо да има квалитет да унапреди нашу игру и док траје ова суспензија моћи ће да искористи сву снагу наших младих играча. Врло смо узбуђени због почетка наредне сезоне", завршио је Жиру.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар