МИХА: Сад сам спреман за битку!

Синиша Михајловић има леукемију. Породица је у шоку, његови пријатељи у невјерици. Тренер Болоње и човјек чији су слободњаци били страх и трепет за голмане - многе је затекао страшним вијестима. А онда је Синиша Михајловић ријешио да знанима и незнанима, некадашњим саиграчима и ривалима, напише писмо.

 

Србија 15.07.2019 | 11:36
МИХА: Сад сам спреман за битку!
И, то писмо, које је објављено у "Газети дело спорт", иде овако:
 
"Постоје тренуци у животу када останете сами у борби наспрам противника којег је тешко савладати или када сте пред проблемом који је тешко рјешив. Тренутно живим у једном таквом тренутку. Али, осјећам се веома срећно што знам да - нисам сам", почело је емотивно Михајловићево обраћање.

Тада је открио шта га је све задесило када је открио свијету да га је напала опака болест:

"Открио сам да имам нестварну подршку. Ових дана сам добио право море пажње, солидарности и позитивне енергије који су ми дали невјероватну снагу и увјереност да ћу добити ову битку против леукемије. Примио сам хиљаде порука. Увјеравам вас да сам их све прочитао, једну по једну. Свака од њих представља истинску бригу, загрљај који је дотакао моје срце. Био је то тежак дан и извињавам се што нисам одговорио свакоме од вас. Али, ево, захваљујући Газети и (предсједнику клуба) Урбану Каиру, омогућено је да се отвори простор у новинама за мене.

Хвала свима на присности, да почнем од предсједника клубова у којима сам играо или био тренер, али хвала и онима у чијим клубовима нисам никада био, а показали су поштовање и саосјећајност. Хвала мојим бившим саиграчима и ривалима током силних играчких година, па све до фудбалера које тренирам данас. Хвала и онима које никада нисам, а који ми сви одреда кажу "Форца, мистер!".

Хвала и навијачима 'мојих' тимова и оних наспрам којих сам се налазио носећи друге дресове. Многи од оних који су ми вјероватно звиждали и провоцирали ме на терену, сада ме охрабрују и пишу: "Не одустај, Синиша!".

Хвала свима на овој планети, не само из свијета спорта, већ и из политике, забаве, који су ми блиски. Хвала пријатељима које сам током каријере упознавао у бројним градовима. И, хвала обичним људима који нису познати. Они који ме знају, врло су свјесни да поштујем сваког човјека због онога какав је, а не ко је.

Добијао сам поруке од шефова држава (да не верујете), али и писмо дјетета које је нацртало осмјех за мене. Сви сте ми важни.

Хвала вам, хвала, хвала!

Дирнули сте ме...

Истрошио сам све сузе.

Сад сам спреман за битку.

Видимо се ускоро", закључио је Синиша Михајловић.

 (Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ДА

15.07.2019 10:56

ВИДИМО СЕ УСКОРО.БОРИ СЕ.БОРИТЕ СЕ СВИ ЉУДИ СА СВОЈОМ БОЛЕСЦУ.НЕКАД ЦЕ ТЕ ЈЕ ПОБИЈЕДИТИ А НЕ ОНА ВАС...НЕК ОВО НА ДОБРО ИЗАДЈЕ СВАКИ ЗИВОТ ПОСТЕНИХ ЉУДИ ЈЕ ДРАГОЦЈЕН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сњезана!

15.07.2019 11:53

Синиса,ја Вам искрено од срца зелим да и овај пут као и много пута до сада у зивоту савладате теског противника! Вјероватно је ово најтези и највеци противник, али надајте се Васој побједи!!! Ви ју заслузујете! Уз Васу доброту,људскост и велику вјеру у Господа Бога надајмо се успијеху и побједи!!!

Name

Борац

15.07.2019 12:43

Ти борбени чибјече, не да ћеш побједити, неко гзазити то зло што напада, можеш, хоћеш, знаш. Тај дух се непредаје и неломи. Миха волимо те.

Name

Побједјивао

15.07.2019 15:14

си увијек кад је требало побједити а сада треба да побједис на твојој је страни позитивна енергија!

ОДГОВОРИТЕ