Црвена Звезда: Стање озбиљно

Кошаркаш Црвене звезде Огњен Кузмић хитно је транспортован из Бањалуке у Београд. Његово здравствено стање је и даље озбиљно.

Србија 14.07.2019 | 20:05
Црвена Звезда: Стање озбиљно
Кошаркашки клуб Црвена звезда се захваљује љекарима из Бањалуке и Ургентног центра у Београду на изузетно брзој реакцији, а свим људима добре воље на исказаној бризи за стање њиховог играча.

– КК Црвена звезда обавјештава јавност да је центар нашег клуба и репрезентације Србије Огњен Кузмић смјештен у шок одељење Ургентног центра у Београду у недјељу у 13 часова, након што је хитно транспортован из Бањалуке. хеликоптером.

Стање нашег играча је озбиљно, а клуб се у складу са препорукама љекара који воде бригу о Огњену Кузмићу неће још увијек оглашавати детаљно о његовом здравственом стању, које је охрабрујуће, али и даље врло озбиљно.

Овом приликом КК Црвена звезда се захваљује љекарским тимовима из Бањалуке и Ургентног центра у Београду на изузетно брзој реакцији, такође и свим људима добре воље, клубовима, Звездашима, љубитељима кошарке, на исказаној  бризи и порукама подршке од тренутка када смо сви заједно сазнали за несрећу која је задесила кошаркаша Црвене звезде и репрезентативца Србије. 

КК Црвена звезда ће након врло важна 24 часа за опоравак Огњена Кузмића, обавијестити јавност о здравственом стању и даљим корацима у лијечењу Огњена Кузмића.

Уједно КК Црвена звезда најлепше моли медије да поштују приватност породице Кузмић и тежину и деликатност ситуације у којој се нашао репрезентативац Србије и кошаркаш нашег клуба.

(КК Црвена звезда)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Јаффа

14.07.2019 18:26

Нажалост, дивљање за воланом не престаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.07.2019 21:11

Није он ни возио назалост, да је он возио мозда од овога неби ниста ни било... Ал свакако је велики проблем губљење прековисе зивота у саобрацајним незгодама.

Name

Неправда

15.07.2019 04:05

Желим му брз опоравак, млад момак. Нажалост и у овом случају се показује неправда власти према народу. Превезли га хитно за Бгд наравно нашим читај Милиним хеликоптером и нека су треба за то је наводно и купљен. Колико је младих људи, анонимних умрло а могли су бити спашени или бар покушати али нису били познати или им родитељи нису познати. Све то неко гледа одозго.

Name

Лака

14.07.2019 18:40

НЕДАЈ СЕ ЛЕГЕНДО !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.07.2019 19:31

Свака цаст хеликоптерском сервису Републике Српске на брзој реакцији и надати се да Огњен брзо оздрави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

15.07.2019 04:07

Шта је са дјецом која нису Огњен а требао им хел. сервис нек цркну и цркавају захваљујући господару живота и смрти.

Name

куку нама са нама

14.07.2019 19:52

Да ли би Сервис тако реаговао да је ко други био у питању?Наравно да не..А овај уфурани и сви остали,што се мене тиче су требали ићи још брже..Тужно је што и ви из администртаије"просијавате"коментаре,па само оне тугаљиве пуштате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све се види, врати једног дана

15.07.2019 12:42

Нећете да пуштате кад се пише о оном Шкрбићу покварено, злобном, нећете! Ко то грешан има моћ да одлучи коме ће се пружити помоћ, хитно послати за БГ, ко одлучи искључити живот некоме, нека му је Бог на помоћи.

Name

За Бањалуку

14.07.2019 20:12

Дрзи се друзе... Хвала насим љекарима и ватрогасцима из Бањалуке, и подрска докторима у Бг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

15.07.2019 06:41

Драо ми је што је и моја ћерка др.анестезиолог учествовала у спашавању живота кошаркаша Огњена