РУС: Божовић и Крила очитали лекцију ЦСКА!

Московљани пали у Самари!

Фудбал 14.07.2019 | 19:08
РУС: Божовић и Крила очитали лекцију ЦСКА!
Пуче ЦСКА одмах на старту! Лоши резултатаи на припремама и три пораза на четири последње контролне утакмице очито нису били никаква случајност. Много тога не штима у тиму Виктора Гончаренка, а искусни Миодраг Божовић и његова Крила Совјетов све су то лепо скаутирали и узели скалп великом фавориту - 2:0. 

Армејци су очекивано имали иноцијативу, много више лопту у поседу, међутим никако нису успевали да то материјализују кроз озбиљне акције и дођу до поготка. Домаћин се организовано бранио, кад го би имао шансу опасно запретио и максимално искористио сјајан дан који је имао млади нападач Александар Собољев. 

Снажни центарфор надмудрио комплетну одбрану Московљана у 51. минуту. Примио је лопту у шеснаестерцу на груди, спустио је на земљу, умирио, све док га окружују три противничка играча, а онда мајсторски пронашао простор за шут. Спаса није било - 1:0.

Исти играч пресудио је гостима. Васин је био неопрезан у свом казненом простору, уклизао, Собољев искористио што га је овај поткачио по ногама и пао. Са беле тачке расположени нападач тима из Самаре неумољив. Остало је још целих пола сата до краја, међутим ЦСКА није могао да се врати. Штавише, није чак опасно ни запретио...

РУСИЈА 1 – 1. КОЛО

Петак

Арсенал Тула - Динамо Москва 1:1 (0:1)
/Григалава 84 - Кардосо 16/

Субота

Урал - Уфа 3:2 (1:0)
/Бикфалви 14, 49, Бавин 81 – Козлов 76, Фомин 86пен/

Спартак - Сочи 1:0 (0:0)
/Жиго 93/

Ростов - Оренбург 2:1 (2:0)
/Шморудов 11, Јонов 42 - Деспотовић 49/

Недеља

Крила Совјетов - ЦСКА 2:0 (0:0)
/Собољев 51, 58пен/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар