Шпанци кажу: Готово је - Хамес у Атлетику!

Формула 50. 000. 000 и бонуси, плата 7. 500. 000 евра! Све је наводно завршено још у суботу увече.

Фудбал 14.07.2019 | 23:00
Шпанци кажу: Готово је - Хамес у Атлетику!
Насловница мадридске Марке најавила је Атлетикову бомбу у лику Хамеса Родригеза, а са Пиринејског полуострва зачуло се: Све је готово!

Додуше, не од поузданих извора из Шпаније, али када неко објави практично све детаље посла не треба остати равнодушан.

Сајт Есто Ес Атлети, који се бави искључиво дешавањима у Атлетику кроз бројне чланке, анализе и интервју, јавља да су Реал и Атлетико договорили трансфер Хамеса Родригеза у операцији са следећом формулом: Обештећење 50.000.000 евра, плус бонуси! Наводно, трансфер би требало да буде озваничен до недеље увече или понедељка. У међувремену добро обавештена радио станица Кадена Сер такође је потврдила да су Реал и Атлетико близу договора. 

Исти извор тврди да је цео посао завршен још у суботу увече после дугих и исцрпних преговора на којим су били присутни челници Атлетика, Реала и Хамесов агент Жорж Мендеш. Португалски суперагент желео је да испуни жељу свог клијента и урадио је апсолутно све да трансфер буде завршен тако да све три стране буду задовољне.

Хамес ће постати најплаћенији фудбалер у Атлетику с годишњом платом од 7.500.000 евра нето, дакле након пореских одбитака, а уговор ће бити потписан на четири године, можда чак и на пет. То значи да ће Колумбијац зарађивати практично исту суму новца као у Реалу, где је добијао 7.700.000 евра годишње.

Како се истиче, Дијего Симеоне жели да се Хамес прикључи екипи што је пре могуће, пошто је Атлетикова екипа увелико на припремама у граду Лос Анхелес де Сан Рафаел. Родригез се у овом тренутку налази на одмору после обавеза на Копа Америка, баш као и његови будући саиграчи Сантијаго Аријас и Хозе Хименез.

Сви чекамо ту фотографију с дресом! 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар