Кутињов агент грми: Барселона да каже истину!

Иде ли или остаје?! Киа Јорабхијан није задовољан односом клуба према играчу.

Фудбал 14.07.2019 | 20:08
Кутињов агент грми: Барселона да каже истину!
Иде - остаје, иде - остаје...

С трансфером Антоана Гризмана на стадион Камп Ноу једна од централних тема каталонске, али и штампе на Пиринејима је судбина Филипеа Кутиња. Од јучерашње вести да Барселона овог лета није добила ниједну конкретну понуду за 160.000.000 евра плаћеног Бразилца, преко изјаве његовог агента да Кутињо сигурно остаје на истој адреси, поново се огласио познати ирански заступник Кија Јорабхијан.

Према извештајима са Пиринеја био је изузетно љут на управу Барселоне, а поготово једног човека – Андреа Карија. У питању је, наиме, Барселонин човек од поверења из Бразила, који је био један од медијатора у првом Нејмаровом трансферу из Сантоса. Наводно, Кари и овог пута јако лобира да се Нејмар врати у Барселону, што Јорабхијан види као директно „бушење“ Кутиња.

“Чињеница је да Андре Кари ради супротно од онога што Барселона говори последњих дана и да гура Кутиња из клуба у ПСЖ, да буде део Нејмаровог повратка на Камп Ноу. Ћутао сам досад, али нећу да дозволим да било ко лаже мог играча. Реците му истину, јер ако хоће да Кутињо оде, морају то и да кажу. Онда ћемо ми као Кутињови агенти одлучити шта је најбоље за њега и његову будућност“, прича Јорабхијан за познати француски радио Монте Карло.

А, шта су челници Барселоне то причали минулих дана?

“Пеп Сегура (директор Барселоне прим. аут.) ми је прошле седмице рекао да Кутињо остаје. То ми је рекао и председник (Ђосеп Марија Бартомеу), да није намера клуба да продају Кутиња било коме. Због тога није стигла ниједна понуда за Кутиња“, тврди Јорабхијан.

Шпански, француски и остали реномирани европски медији данима уназад тврде да ће Кутињо био део великог пакета који ће Барселона послати у Париз како би се Нејмар вратио у Каталонију. Манчестер јунајтед такође је међу заинтересованим странама, али Бразилац не би на Олд Трафорд како не би кварио свој статус у очима навијача Ливерпула.

Кутињо је један од плаћенијих у клубу са платом од 13.500.000 евра. Ипак, за годину и по дана у Каталонији само је на моменте знао да заблиста као на Енфилду својевремено. Због својих лоших игара постао је омражени лик међу навијачима и дан данас се препричавају детаљи из реванш сусрета четвртфинала Лиге шампиона против Манчестер јунајтеда када му је највећи део стадион звиждао због слабог издања, на шта је он додатно провоцирао публику тако што је ставио руке на уши, симулирајући да их не чује добро...

Биће ово турбулентно лето за момка који сада ужива у плодовима освојене титуле Копа Америка са Бразилом...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар