Михајловић у 16.30 о својој најважнијој утакмици...

Тренер Болоње у суботу поподне ће одржати конференцију за новинаре, поводом информације да ће због болести можда морати да се повуче са клупе италијанског прволигаша.

Фудбал 13.07.2019 | 12:26
Михајловић у 16.30 о својој најважнијој утакмици...
Какав ће бити наредни потез Синише Михајловића?

Европска фудбалска јавност, а нарочито српска и италијанска, у суботу је шокирана вешћу да ће човек који је пролетос препородио екипу Болоње и из зоне испадања је довео до 10. места у Серији А, можда морати да уступи место другом тренеру, како би се фокусирао на лечење "озбиљне болести".

Портал "Фудбал Италија" наводи да је ексклузивну вест у листу "Коријере дело спорт" објавио новинар Иван Зацарони, који је Михајловићев пријатељ и да стога не треба сумњати у релевантност поменуте информације.

Ипак, Михајловић (50) тек треба да саопшти колико је ситуација озбиљна и у зависности од тога, да ли ће из Болоње отићи само привремено, или ће клуб кренути у потрагу за трајним новим решењем.

Прес конференција у Кастелдеболеу, тренинг центру Болоње, заказана је за суботу у 16.30 часова.

Некадашњи селектор Србије ове недеље није отпутовао са екипом на висинске припреме, званично због високе температуре и симптома грипа.

Пошто су лекари били забринути због његовог стања, наложено је да Миха обави детаљније тестове, после којих му је наводно речено да мора да "започне агресиван третман", што би вероватно подразумевало свакодневне, вишесатне терапије и искључивање стреса, као саставног дела тренерског посла.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар