Јовић: Ово је најбољи тим још од Индијанаполиса 2002.

Српски кошаркаш Стефан Јовић говорио је за медије о Светском првенству које се ове године одржава у Кини.

Кошарка 13.07.2019 | 19:05
Јовић: Ово је најбољи тим још од Индијанаполиса 2002.
Јовић се налази на ширем списку селектора Александра Ђорђевића и један је од играча за којег се очекује да отпутује у Кину.

Српском плејмеркеру је истекао уговор са минхенским Бајерном на крају ове сезоне, ипак он истиче да му је фокус тренутно само на обавезе које има у националном тиму.

"Истекао ми је уговор са Бајерном, али тренутно чекам припреме са репрезентацијом и потпуно сам фокусиран на то. За мене је најважније да сам здрав и спреман да напорно радим са националним тимом", рекао је Јовић.

Он је говорио и о предстојећем Светском првенство и шансама Србије на њему.

"Рекао сам ово раније, а поновићу и сада – имамо стварно добру екипу. Можда је ово најбољи тим још од Индианаполиса 2002. Спремићемо се најбоље што можемо и мислим да имамо добре шансе за висок пласман у Кини, ипак важно је да чврсто останемо на земљи и идемо меч по меч. Путујемо у Кину без неких великих обећања, фокусирамо се само на наредног противника. Морамо да дамо све од себе у сваком мечу, то је једини начин да постигнемо резултат" рекао је српски плејмејкер.

Јовић је претходних година био један од стандарднијих играча српске репрезентације.

Са репрезентацијом има освојене три сребрне медаље, једну са Светског првенства 2014. године, једну са Олимпијских игара 2016. године, док је последња освојена 2017. године на Европском првенству.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар