Крстајић: Радник пише историју!

Предсједник бијељинског Радника Младен Крстајић презадовољан је партијом семберског тима против Спартака из Трнаве (2:0) у првом колу квалификација за Лигу Европе, али је и позвао на опрез пред реванш у Словачкој.

Фудбал 12.07.2019 | 22:30
Крстајић: Радник пише историју!
Радник је пред око 5.000 гледалаца синоћ у Бањалуци стигао до велике побједе мајсторским погоцима Недима Мекића и капитена Велибора Ђурића, али што је још важније, потпуно контролисао игру против фаворизованих Словака, који нису успјели да креирају ниједну стопостотну прилику.

Доскорашњи селектор Србије Младен Крстајић, који је први човјек бијељинског клуба, у изјави за наш портал најприје је честитао изабраницима Младена Жижовића на одличној фудбалској представи на Градском стадиону.

"Честитке играчима и стручном штабу, била је то одлична такмичарска утакмица. Побиједили смо велику екипу. Радник пише историју, ово је била наша прва побједа у међународним такмичењима", рекао је Крстајић.

Предсједник Сембераца је додао да ништа још није ријешено иако су два поготка пристојна залиха за реванш на стадиону "Антон Малатински" у Словачкој.

"Сад морамо да будемо мирни и концетрисани уз поштовање противника и да без страха путујемо у Трнаву гдје нам предстоји реванш, који неће бити нимало лаган. Дочекаће нас 10-15 хиљада словачких навијача. Требамо остати мирни и сконцентрисани и без еуфорије се спремати за ту утакмицу". 

Крстајић се на крају захвалио и свима који су допринијели да се Бијељинци у Бањалуци осјећају као код куће.

"Велико хвала Борцу, граду Бањалуци и Влади Републике Српске који су омогућили да се осјећамо као домаћини. Захвалност дугујемо и бањалучким навијачима, као и онима из Бијељине који су допутовали на Градски стадион да бодре свој клуб", нагласио је некадашњи фудбалер Партизана, Вердера и Шалкеа.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар