Ајаксов "млади лав" иде у Јуве да буде играчина!

Првак Италије повећао је понуду за перспективног штопера и трансфер је сада пред реализацијом. . .

Фудбал 13.07.2019 | 13:42
Ајаксов "млади лав" иде у Јуве да буде играчина!
Док је "везиста" Френки Де Јонг (22) много прије краја сезоне имао договорен прелазак из Ајакса у Барселону, његов три године млађи саиграч Матијс Де Лихт мјесецима је разапет између Барсе, Пари сен Жермена, Манчестер јунајтеда, Јувентуса...

Разлога за то је много, од врло високе цијене, преко јавно изречених сумњи у његове квалитете, до афинитета самог играча и његовог чувеног агента Мина Рајоле, у односу на то која би средина у овом тренутку била идеална за његов напредак.

Према писању више италијанских новина, дуги преговори са Јувентусом сада су сасвим близу позитивног епилога, након што је "стара дама" повећала понуду на 67 милиона евра, уз неизбјежне бонусе.

Они уједно негирају спекулације да ће перспективни холандски штопер потписати петогодишњи уговор са Јунајтедом, вриједан 12 милиона евра по сезони.

Мино Рајола се наводно налази у Милану, гдје са спортским директором италијанског првака, Фабиом Паратићијем, треба да усагласи посљедње детаље трансфера...

И стварно, ако постоји екипа у којој млади дефанзивац може да се "избруси" на прави начин, поред ветерана какви су Бонући, Кјелини и други, онда је то свакако Јуве!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар