Трамп: Ја сам згодни генијалац

Лидер Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп поново је путем поста на Твитеру себе назвао стабилним генијалцем додајући како уз то још и добро изгледа.

Свијет 12.07.2019 | 08:28
Трамп: Ја сам згодни генијалац
Амерички лидер рекао да ће га све медијске куће подржавати у неком тренутку, на овај или онај начин. Он је то предвиђање засновао на његовом увјерењу да ће се медији који га не подржавају убрзо повући из бизниса због недостатка кредибилитета јавности.

Трамп је потом искористио омиљене увреде за његове демократске ривале, бившег потпредсједника Џоа Бајдена, градоначелника Индијане Пита Бутиџиџа и сенаторку Елизабет Ворен.

– Можете ли замислити да за предсједника имате успаваног Џоа Бајдена, Алфреда Е. Неумана или веома нервозну и мршаву верзију Покахонтас, умјесто онога што имате сада, тако згодног, паметног и стабилног генијалца. Жао ми је што морам рећи да ће и друштвене мреже бити истјеране из бизниса те, коначно, медији коији шире лажне вијести – написао је Трамп на Твитеру.

Подсјећања ради, након што је Елизабет Ворен објавила кандидатуру за америчке предсједничке изборе 2020. године, Трамп јој је путем Твитера дао надимак Покахонтас. Раније је и Бутиџиџа упоредио са фиктивним ликом Неуманом.

Амерички лидер назвао је себе екстремно стабилним генијалцем и у мају ове године, и то након што је искритикован јер је напустио састанак с демократима.

(Клиx)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

гуз

12.07.2019 06:32

Залосно,нема дрзавника,све кловнови,забављаци,да људи знају ко влада умрли би од страха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ок

12.07.2019 16:10

Назалос ни раније није било ниста боље. Једино ми обицно градјани нисмо имали информација

Name

куку нама са нама

12.07.2019 06:32

Он као да је са Додиком исао у сколу и лопте играо заједно..исти ниво испољавања јавне културе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик Ти Је Као Лав,

12.07.2019 08:44

док је млад , све Таре све убија , гризе дави! Ста се са лавом да би догоди, кад погуби зубе, те остари, галопирање опеша, Страшни лав, закрије се у грмље и полако умире од туге и јада, Е мој јаде! колико си далеко догурао "није добро када хијене нањусе свезу крв " крварис чаре, пустас слиед Неце бити Фит.

Name

Побиједит це опет

12.07.2019 09:15

Па то је цоол, имати сто сасавијег предсјwдника! Зато је цовјецанство запало у проблем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кад Додо

12.07.2019 14:11

буде извјезбо да овако направи уста бице згоднији од тебе ...дзаба ти сто си лаф,године стигле...не помазе ни баглама на малом трампу...јадна Мелyца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Политика и олоши

12.07.2019 17:44

Освојила те љепота.......Од тебе неби ништа позелео једино Меланију....

ОДГОВОРИТЕ