У БиХ облачно, уз мало сунца

У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) данас се очекује промјенљиво облачно вријеме уз сунчане интервале и температуру ваздуха од 22 до 26, на југу до 27 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 12.07.2019 | 07:22
У БиХ облачно, уз мало сунца
У Републици Српској данас ујутро умјерено и претежно облачно, понегдје око ријека са маглом и мање свјеже.

Током дана и поподне промјенљиво облачно уз сунчане интервале и само могућност да понегдје на југоистоку и истоку буде покоји пљусак, а у ноћи више облака на сјеверу уз могућност ријетких краткотрајних пљускова.

Вјетар слаб, источни и сјевероисточни. Јутарња температура од 12 до 19, максимална дневна од 18 до 27 степени.

У Федерацији БиХ данас сутра умјерено од претежно облачно вријеме. У послијеподневним сатима се очекују локални пљускови и грмљавина. Вјетар слаб до умјерене јачине.

Минимална од 15 до 19, максимална од 21 до 26.

У суботу(13.07):Ујутро мање свјеже и промјенљиво облачно, око ријека и по котлинама магла. Током дана и поподне претежно облачно и поново нестабилно са кишом, пљусковима и грмљавином. Јутарња температура од 15 до 17, максимална дневна од 23 до 27 степени.

У недјељу(14.07): Јутро мало до умјерено облачно, а на истоку облачније уз могућност за понегдје слабу кишу. Током дана и поподне промјењљиво до претежно облачно, повремено са пљусковима и грмљавином, интензивнији грмљавински процеси на сјеверу, сјевероистоку и истоку, док ће на југу Херцеговине бити суво и сунчаније. У ноћи смањење облачности. Јутарња температура од 13 до 16, максимална дневна од 22 до 26 степени.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар