Спонтан дочек Звездином Бразилцу: Дјевојке!

Црвено-бели промовисали и пето појачање овог лета.

Фудбал 11.07.2019 | 19:24
Спонтан дочек Звездином Бразилцу: Дјевојке!
Радован Панков, Никола Васиљевић, Хосе Кањас, Томане, па Жандер.

Или...

Адилсон, Вилијамс, Фумаса, Фабио, Аилтон, Тадеу, Едгар, Клео, Фереира, Џеферсон, Каду, Савио, Евандро, Мезенга, Пашеко, Матос, Едсон, Рикардињо, Кафу, па Жандер.

Леви бек рођен 8. јула 1988. године пети је фудбалер ког је Црвена звезда довела овог лета, а укупно 20. Бразилац који ће покушати да допринесе добрим резултатима црвено-белих.

Његови претходници нису се прославили у томе, али дочек какав је имао Жандер на промоцији могао би само да га додатно мотивише.

Поред представника медија, у сали је био и женски тим црвено-белих, који је тренер Александар Петровић окупио због састанка уочи припрема за предстојећу сезону.

Изненађен је био Бразилац, који се по завршетку конференције фотографисао са колегиницама, али га даме нису омеле да одговара на новинарска питања.

"Свестан сам величине Црвене звезде. Имамо добар тим и верујем у успехе, али пут је дугачак и чека нас доста препрека", поручио је у уводу.

Деби би могао да упише у првом колу Суперлиге, 20. јула када на "Маракану" стиже Јавор.

"Осећам се спреман, интензивно тренирам од када сам дошао у Београд. Одлично сам дочекан и једва чекам да заиграм у црвено-белом дресу".

Каже да не осећа притисак због неуспешних епизода својих сународника у Звезди.

"Немам притисак, сваки играч је прича за себе. Ја сам дошао овде да освојим титулу и спреман сам да помогнем у томе".

Објаснио је и зашто је прошлог лета из шампионског Аполона прешао у мањи Пафос.

"Била је то специфична ситуација, сазнао сам да је било неких нерегуларности око мог уговора. Разговарао сам са људима из клуба око тога, као и са својом породицом и одлучио да одем. имао сам још неке понуде тада".

Жандер је доведен да конкурише Милану Родићу за позицију левог бека, али каже да се добро сналази и као штопер.

Пре доласка, о Звезди се информисао код некадашњег саиграча Саше Марковића, који је раније играо за Партизан, а познаје се и са Томанеом.

"Већ дуго познајем Томанеа, били смо саиграчи. Изузетан је играч и сигуран сам да је и он дошао да помогне у освајању трофеја. Марковић ме је уверио да је Звезда велики клуб", истакао је Жандер.

Спортски директор црвено-белих, Митар Мркела, задовољан је још једним реализованим трансфером.

"Изузетно је брз, има јако добру игру 'један на један' и добар центаршут. Очекујемо да са њим добијемо продорност на боку", рекао је.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар