"Бомба" у Манчестеру - српски двојац стиже у Јунајтед?

Солскјер и Вудворд желе Србе у саставу, да ли је велики посао близу реализације?

Фудбал 11.07.2019 | 18:08
"Бомба" у Манчестеру - српски двојац стиже у Јунајтед?
Српски фудбалери Сергеј Милинковић-Савић и Никола Миленковић могли би у "пакету" да пређу из Италије у Манчестер Јунајтед, пишу енглески и италијански медији.

Славни клуб са "Олд Трафорда" још није направио конкретну понуду, али је усмено обевестио Лацио да је спреман за трансфер Сергеја издвоји 80 милиона евра.

Јунајтед се укључио у трку за потпис Сергеја након Пари Сен Жермена, чију понуду су из Лација одбили. Италијани за званично најбољег везисту Серије А прошле сезоне захтева округло 100 милиона и не жели да иде испод те цене, али је Јунајтед спреман да повећа износ, а иницијална понуда показује њихову озбиљност.

Трансфер СМС-а би значио и одлазак Пола Погбе, а самим тим би се отворило и место у ростеру енглеске екипе. Они "кубуре" са дефанзивом, стигао је Арон Ван-Бисака на десном беку, али су и даље највећи проблем штопери.

Због тога се на мети Еда Вудворда налази још један Србин из Серије А, Никола Миленковић, али је Фиорентина одбила "усмених" 40 милиона јер тражи 10 милиона више.

Он је показао да може да игра на највишем нивоу, како у клубу тако и партијама у репрезентацији, па "црвени ђаволи" у њему виде дугорочно решење за "срце" дефанзивне линије.  

Јунајтед већ годинама прати српски тандем из Италије, чак је због њих у Подгорицу на меч Црна Гора - Србија долазио тадашњи менаџер Жозе Мурињо, а очигледно се ништа није променило ни код његовог наследника Олеа Гунара Солскјера.

Уколико српски двојац пристигне на "Олд Трафорд", екипа би поново била један од главних конкурената за сам врх Премијер лиге, а играчки кадар би био драстично освежен, што је и био циљ пост-Мурињове ере...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар