Шта је Трамп без друштвених мрежа  

Председник САД Доналд Трамп објавио је данас одговор на питање да ли би икада постао шеф Беле куће да није било друштвених мрежа, а поручио је и да ће са власти отићи можда тек 2033. године.

Свијет 11.07.2019 | 14:56
Шта је Трамп без друштвених мрежа  
"Бијела кућа ће данас бити домаћин веома великог и веома важног Самита друштвених мрежа. Да ли бих ја постао председник да није било друштвених мрежа? Да (вероватно)! По његовом завршетку сви ћемо заједно отићи у прелијепи ружичњак на конференцију за медије о попису и држављанству", написао је Трамп.

За ову поруке му је послужила једна од друштвених мрежа - Тwиттер.

Он је додао да ''лажне вијести'' нису ни подједнако важне, ни подједнако моћне, као друштвене мреже", прогнозирајући пропаст медија који објављују "фејк њуз".

"Када коначно напустим кабинет за шест година, или можда десет или 14 (само се шалим), они ће убрзо остати без посла због мањка кредибилитета или подршке јавности", написао је Трамп у серији порука у којој се себе опет назвао "Стабилним генијем".

Трамп потом прогнозира пропаст и самих друштвених мрежа.

"Жао ми је што морам да кажем да ће чак и друштвене мреже остати без посла заједно, и коначно, са медијима који објављују 'лажне вијести'", навео је Трамп.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Трамп

11.07.2019 14:23

Браво Трамп на твојој сам страни, Трамп је једини човјек у Америци који се бори против Боемског клуба у Лос Ангелес у, и илумината

ОДГОВОРИТЕ