У Звезди изненађени због Вујадина Савића!

Шта на "Маракани" кажу о вијести о одласку штопера?

Фудбал 10.07.2019 | 20:50
У Звезди изненађени због Вујадина Савића!
Пажњу са прве такмичарске утакмице фудбалера Црвене звезде у сезони 2019/20, звездашкој јавности на неко вријеме скренула је вијест о наводном одласку Вујадина Савића у АПОЕЛ. 

Кипарски медији јавили су да искусни штопер и прошле сезоне један од капитена црвено-бијелих долази на позајмицу, па је било занимљиво видјети хоће ли га Владан Милојевић ставити у тим против Судуве (0:0) у првој утакмици првог кола квалификација за Лигу шампиона.

Знало се да неће бити у стартној постави јер је још у другом дијелу прошле сезоне почео полако да пада у трећи план (предност имају Милуновић и Бабић), али је постојала могућност да буде уведен са клупе.

Како су црвено-бијели цијели меч "јурили" резултат и трудили се да постигну гол, потребе за Савићевим уласком није било, па је тако остала могућност да у случају трансфера наступа за АПОЕЛ у истим квалификацијама.

Из Звезде не крију да Савић може да промијени клуб, међутим, кажу и да су изненађени наводном понудом Кипрана, односно да су за њу сазнали из медија.

Вујадин Савић се у Звезду вратио прије двије године и дао је значајан допринос повратку клуба на међународну сцену, прво пласманом у Лигу Европе, а онда и Лигу шампиона. Уз то, освојио је двије титуле првака Србије.

Очекује се, ипак, да 29-годишњи штопер у овом прелазном року напусти клуб, а да ли ће у АПОЕЛ, видјећемо...

Ако се то догоди, са новим саиграчима играће у другом колу квалификација за Лигу шампиона против Слован Братиславе или Сутјеске из Никшића.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар