Бомба: Дијего Коста предводи напад "вукова"!

Мендеш прави чудо у Премијер лиги: Дијего Коста је Вук! Агент је одлучио да направи супертим. . .

Фудбал 10.07.2019 | 14:20
Бомба: Дијего Коста предводи напад "вукова"!
Изгледа да је раскрстио са Шпанијом!

Темпераментни нападач Дијего Коста (31) други пут у каријери напустиће Пиринеје пошто и даље осећа неправду због дугачке суспензије коју му је Примера прописала након вређања судије на мечу против Барселоне.

Тада је и "Чоло" Симеоне схватио да не може да се ослони на Косту, тражио је од клуба да задржи Алвара Морату, а планира и још нових имена у нападу после доласка Ивана Шапоњића...

Енглески медији већ су известили да је Евертон "загризао" за Дијега Косту, али изгледа да је у читаву причу прсте умешао и агент Жорж Мендеш - тако да се у трку за потпис сјајног нападача укључио и Вулверхемптон.

Према појединим извештајима са Острва, чак су Вулвси и Коста постигли договор о плати, тако да је остало још само да се Атлетико Мадриду допадне "откупна цена".

Атлетико Мадрид је Дијега Косту купио за 66 милиона евра из Челсија, али већ сада је јасно да неће успети на њему да врате толики новац, међутим питање је да ли би у случају његовог останка могли да рачунају на боље услове током наредних прелазних рокова...

Коста је био ван форме прошле сезоне и у 21 мечу за Атлети постигао је само пет голова, а с обзиром на сјајне игре Раула Хименеза - питање је да ли би Шпанац био и стартер у Вулверхемптону.

Управо је Жорж Мендеш "посредовао" у трансферу Раул Хименеза, а његови клијенти у "вуковима" су још и тренер Нуно Еспириту Санту, и играчи Рубен Невеш, Диого Жота, Руи Патрисио, Жоао Мутињо, Иван Кавалеиро...

Вулвси су имали изузетно успешну сезону у Премијер лиги и одмах након изборене промоције из Чемпионшипа завршили су као седми, иза Манчестер јунајтеда.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар