Менаџер демантује да Холинс стиже у Партизан!

“То није тачно“, категорички ће Теди Арчер.

Кошарка 10.07.2019 | 14:01
Менаџер демантује да Холинс стиже у Партизан!
Немања Гордић и Рашон Томас званично, чека се и Вилијам Мозли, али потпис Остина Холинса није тако известан како се касно синоћ учинило. Менаџер Американца који је прошле сезоне играо за немачки Раста Веху демантује да 27-годишњи бек долази у Београд.

“Ти извештаји нису тачни“, кратак, али врло јасан је Теди Арчер у изјави за специјализовани кошаркашки сајт Спортандо.

Партизан дакле наставља потрагу за беком шутером. И не само за њим. А судећи према првим спекулацијама о намерама црно-белих делује да је Андреа Тринкијери заиста добио одрешене руке приликом одабира играча. Јер Томас, Мозли, па и Холинс, дошао или не, долазе из првенстава Италије и Немачке, а баш у тим земљама је Партизанов шеф струке градио тренерску каријеру.

То је уосталом и једино логично. Да се тренер пита за селекцију екипе. И да на концу сезоне за њу одговара. С обзиром на одређени напредак у односу на раније сезоне, па и освојен пехар Купа Радивоја Кораћа, вероватно би и навијачи Партизана потписали такву поделу задатака.

Подсетимо, последњих дана се шушка и да би у Партизан могао да стигне и центар Виртуса Дејан Кравић с тим да би супротном правцу заузврат могао да оде Алексеј Николић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар