Експлозивом на кућу полицајца

На породичну кућу полицајца из Угљевика Цвијетина Симића у мјесту Забрђе бачена је експлозивна направа која је експлодирала у дворишту и оштетила кућу, а повријеђених није било.

Република Српска 10.07.2019 | 11:45
Експлозивом на кућу полицајца
Симић је пријавио да је синоћ око 23.40 непознато лице бацило експлозивну направу.

У тренутку експлозије, у кући су се налазила три лица, од којих нико није задобио повреде. 

Комшије кажу да су чули експлозију, али су прво помислили да се дешава нешто на оближњој термоелектрани.

"Када смо сазнали да је бачена бомба, били смо шокирани", рекао је један од комшија.

Према изјави очевидаца, дио бомбе пронађен је на приступној стази испред травњака, а на самом објекту су видљиви трагови експлозије.



Портпаролка Полицијске управе Бијељина Александра Марић потврдила је да у експлозији није било повријеђених, али да је причињена материјална штета.

"Експлозивна направа експлодирала је у дворишту испред породичне куће и тада је кућа оштећена. У току је увиђај који врше полицијски службеници ПУ Бијељина", рекла је она.



О свему је обавијештено Окружно јавно тужилаштво у Бијељини које руководи истрагом. 

БН ТВ

Коментари / 20

Оставите коментар
Name

Сецрет

10.07.2019 07:39

Није то слуцајно. Полицајци су цесто сауцесници у мутним радњама и оцигледно је да су то поруке бандита једних према другима. А сад следи додатно затаскавање јер полиција це покусати да прикрије . И тако увијек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цеца

10.07.2019 08:12

А нисте помислили да је узрок мета која се ставља полицији на чело.

Name

Исток

10.07.2019 08:40

Ре Цеца. Ја мислим да је полиција сама себи ставила мету на цело својим цутање, прикривањем и неделовањем на оцити криминал. Сам министар је криминалан , а онда покусава , и то му успјева , негативним кадрирањем криминализовати полицијску структуру коју дрзи у саци управо захваљујуци великом броју руководног и полицијског кадра који немају знање , немају кредибилитет , имају превисе "ораха у дзеповима" , а то је метод дрзања послусника за "јаја". Такви це за свога газду уцинити све , неце презати ни они ни судство да настети постеном градјанину за њихове потребе ,а то је управо стављање мете на цело. Цецо.

Name

Ре Цеца

10.07.2019 08:42

Или то да их је полицајац у складу са законом процесуирао. Овдје су дрвени филозофи који осим пискарања ништа не раде, створили предрасуду да осим њих нико не ваља. Овдје је специјалност донијети суд без икаквих сазнања и на основу предпоставки.

Name

Нострадамус

10.07.2019 08:51

Цецо.Полиција је у проблему сто је сама себе довела до тога нико њима не ставља мету.Све је то последица коју су саму себи направили.Сједне стране криминалцима не смију ни прици,а обицне градјане малтретирају на све могуце нацине.Разговарајуци са једним високорангираним припадником Муп-а са којим сам у крвном сродству он зна да сам ја кририцар такве полиције.Ни једном ријеци нити ме упозорио нити било ста рекао на те моје осуде.Он је цист и савјестан припадник Муп-а на студијама оцјена преко 9.Зна да нико од градјана није против полиције него против неких на високим функцијама као и низим који прљају ту институцију.Рекао ми да је скоро преко 80 припадника полиције поднијела захтјев за споразумни раскид уговора.Ово је сигорно тацно цак и он трази могуцност да се макне из те организације.Знаци да би Муп могао да ускоро буде састављен од разних криминалаца јер многи постени припадници зеле да напусте ту институцију.

Name

Посматрач

10.07.2019 08:58

Тек анархија долази!

Name

Лака

10.07.2019 10:05

Ре, Незнам да ли је толики број али знам да пуно полицајаца напушта муп. Зашто, мале плате, пуно мање него у федерацији, мале пензије, задња дешавања и омаловажавање обичних полицајаца. Мислим да се влада треба озбиљно позабавити овим проблемом и од када је то почело....има ли одговорности министра у томе....

Name

xxx

10.07.2019 10:22

Немогу да вјерујем какав комментар.Мозда је цовијек само радио свој посао и досао у сукоб са криминалцима и при том ризикује свој зивот и своје породице.

Name

Цеца

10.07.2019 11:05

Сигурно не без разлога.

Name

@@@@@

10.07.2019 11:12

ДОБРО НИЈЕ. НАПАД НА ПОРОДИЦУ СЛУЖБЕНОГ ЛИЦА ЈЕ ОДРАЗ ЛОШЕГ. СТАЊА ДРУШТВА. ОВО СУ ПОСЛЕДИЦЕ ЕКСПЕРТИ БЕЗБЕДНОСТИ НИЈЕ БИТНО ЗНАЊЕ ВЕЋ ПОЛИТИЧКА ПРИПАДНОСТ. ДОК ГОД СИСТЕМОМ БЕЗБЕДНОСТИ РУКОВОДИ, ШПИРИЋ, НОВИЋ, ГАЛИЈАШЕВИЋ, ЋУРГУЗ, ЗАРИЋ, ИЗ СРБИЈЕ АДНАН И ТОМО КОВАЧ НЕМА СРЕЋЕ.РАДИТЕ ГОСПОДО ИЗ МУПА НЕШТО. ТО НЕШТО ЈЕ ТРИЈАЖ КАДРОВА. ГДЈЕ ЈЕ ЛИСТ УЗДИЗАЊА КАДРОВА. ОДВОЈИТЕ ПОЛИЦИЈУ ОД ПОЛИТИКЕ И КРИМИНАЛАЦА. ОТУЂИЛИ СТЕ СЕ ОД НАРОДА И ИЗГУБИЛИ ПОВЈЕРЕЊЕ.

Name

Ре лака

10.07.2019 12:04

Па што напуштају у федерацији полицију?

Name

Лака

10.07.2019 13:00

Ре,ре Лака, Зато што хоће више а код нас би и пензионери и полицајци били задовољни да имамо као они. Ипак смо ми "бољи дио" БиХ. Ако вјерујемо нашој преседници....

Name

Директ

10.07.2019 15:22

Ре Цеца, за евентуално криве или криве претпоставке криви су и сами полицајци, који у недостатку доказа или недовољно доказа, доносе закљуцке, који се касније испоставе нетацним. Једина гора ствар од неструцне или недовољно струцне јавности је неструцна или недовољно струцна администрација, а у овом слуцају полиција. Ту је мозда и кљуц овога сто се све цесце десава полицији. Све је мање професионализма у полицији, а све је висе полицајаца који су у полицију залутали из заститарског посла.

Name

Скептик

10.07.2019 11:31

Ратује се на све стране , криминалци против полиције, криминалци против народа, полиција против народа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈКО

10.07.2019 13:04

Само нек се пуца није битно која је страна , како је кренуло нецемо јос дуго , поцркацемо од глади ни за љеба нејмамо

Name

цензура

10.07.2019 12:18

Па сваста је могуце.Сигурно није сто је некоме написао казну за погресно паркирање.Ја вјерујем да је много полицајаца умјесано у криминал или покривају криминал...Колико дроге имате нпр. у Зворнику да је то мало реци а полиција и инспектори ниста по том питању не ради.Није да нзн ко се са тиме бави него ниста не раде(а плате редовно примају).А самим тим они подрзавају криминал.И наравно да це се криминалци осилити и овако дјеловати...Страсно,ста реци!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момо

10.07.2019 12:36

Ја се нисам узнемирио. Правда!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

10.07.2019 12:55

Полако идиоти,како сте кренули са порукама,видим да би вам могло пасти напамет да тразите да се награди овај сто је бацио бомбу,или да је полицајац сам на своју куцу бацио бомбу!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ СВИМА ЗА ЦЕЦУ ПОСЕБНО

10.07.2019 14:16

ДА ЛИ СТЕ СЕ ЗАПИТАЛИ И МИ КОЈИ КОМЕНТАРИСЕМО И ОВИ КОЈИ НЕ ПИСУ КОМЕНТАР ЗБОГ ЦЕГА СУ ОВАКВИ КОМЕНТАРИ..ЦИНИ МИ СЕ ДА ГОТОВО..НИКАКО НЕ ВЈЕРУЈЕМО ПОЛИЦИЈИ..КО ЈЕ ЊИХ ДОВЕО У ТАКВУ СИТУАЦИЈУ ТО ОНИ ЗНАЈУ..НАСИЉЕ НИКАКО НЕ ОДОБРАВАМ..АЛ ЕТО ЦИТАМ ЗА ПОГИНУЛЕ РУДАРЕ НЕМА ЕЛЕМЕНАТА ИСТРАГЕ..ЗАПИТАЈТЕ СЕ МАЛО ЉУДИ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аноннимусс

12.07.2019 18:02

Прво полицајци некад раде некад не раде свој посао како треба. Вецином раде кад наидје нека сиротиња са "голф 2" јадан радио за 30 км он му писе 50 км и тако сваки мјесец по једном. Наидје неког газде камион не регистрован он окреце главу и пуста. Нез ста је ту у питању ал нико без разлога не баца еxплозивну направу на нецију куцу.

ОДГОВОРИТЕ