Борба за истину траје 470 дана

Од инситуција Републике Српске траже да се што прије открију имена убица Давида Драгичевића.

Република Српска 09.07.2019 | 22:05
Борба за истину траје 470 дана
Чланови групе "Правда за Давида"„ и вечерас су се окупили поред цркве Христа Спаситеља у ентру Бањалуке.

Они су још једном показали да и даље подржавају породицу Драгичевић.

Од инситуција Републике Српске траже да се што прије открију имена убица Давида Драгичевића.

Вечерашњем скупу присуствовале су Давидова мајка Сузана и сестра Теодора.

Борба за правду и истину траје већ 470 дана.

БН ТВ

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Лука

09.07.2019 20:42

Господо, имате моје пуно постовање..далеко сам од вас географски, али срцем сам са вама. Зелим вам све најљепсе сто цовјек цовјеку позељети мозе и да васа праведна борба за истину и правду сто прије доведе до откривања налогодаваца и убица недузних градјана РС-е.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

09.07.2019 21:19

Свака цаст овим дивним људима на истрајности у борби за истину и правду.Правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре саво

10.07.2019 16:40

Њима је изгледа млого досадно,Зали бозе оног децка.

Name

Лотос

09.07.2019 21:23

Кога ово занима

ОДГОВОРИТЕ
Name

СМ

10.07.2019 02:53

Занима све нормалне људе и занимаце све дотле док се не казне они који су у сред Бања Луке киднаповали, 6 дана муцили и убили младица од 21 годину, док се не казне они који су наредили убиство , они који су нељудски , безоцно и подмукло лагали на конференцији као и они који , исто тако безоцно и подмукло лазу јавност и опструису истрагу а првенствено Лукац, илиц, Каран, Лепир и Врецо , па и сам Додик јер без њега овако несто се не догадја. Лазу јер су умијесани у ово монструозно убиство до грла. Да није тако , убице Давида Драгицевица вец одавно би биле иза ресетака. Кад ти додјес на ред , сигурно никог неце занимати . Једино ста мозе да се деси да Лукац и Додик додју и твојој породици изјаве сауцесце , навикли су на то , а и због тога сто плацају тебе и такве нуле као ти да писете бљувотине. Лотос, ПРАВДА ЗА ДАВИДА! И бице је сигурно кад- тад. Јадан си као и твој зивот ако мислис да це овакав злоцин остати неријесен и неказњен.

Name

Ако

10.07.2019 07:29

Мислите да је заврсено, много се варате!

Name

РЕ СМ

10.07.2019 09:10

Марко, познато је ко је учествовао у убиству Давида Драгичевића, то најбоље знају они са којима се дружио. Све ове што си навео немају везе са трагедијом овог младог момка. Теби свак част, сваки дана правиш прилог о окупљању групе "Правда за Давида" и то је добро, међутим поведите протесте пред Тужилаштвом у БЛ, пред МУП у БЛ, то су адресе где требате дјеловати.Окупљања испред Храма, односно иза Храма,под паролом "ми се дружимо никога не провоцирамо, мир и достојанство", итд је исфурана прича. Ако вам је доиста стало да дођете до правде, предочите јавности МОТИВ убиства, је ли то повезаност са нарко картелом, трговина оружја или хакерски упад и откривање некаквог рачуна где се налазио велики новац, дајте радите на томе. Овако сте спали на групицу људигде је основа парола "нас нико неће моћи погледати у очи а ми ћемо сваком моћи погледати у очи" каква је то борба да се дође до истине и разријеши ова трагедија.

Name

ЗА ЛОТОСА

10.07.2019 10:43

НЕ ЗАНИМА УБИЦЕ, САУЧЕСНИКЕ И ОНЕ КОЈИ ИХ ШТИТЕ А ТИ СИ ИЗГЛЕДА ЈЕДАН ОД ЊИХ. ДАО ВАМ ДРАГИ БОГ ИСТО ПА ДА ВАС МАЛО ПОЧНЕ ЗАНИМАТИ. БОЖИЈА КАЗНА ЈЕ ПРАВА СТИГНЕ КАД СЕ НАЈМАЊЕ НАДАТЕ А И ТРЕБА.

Name

ЗА ЛОТОСА

10.07.2019 11:00

МИСЛИТЕ ДА ЈЕ ЗАВРШЕНО Е НИЈЕ СИГУРНО И НЕЋЕ НИ БИТИ ДОК СЕ НЕ САЗНА ИСТИНА. ИСТИНА ЈЕ СПОРА АЛИ ЈЕ ДОСТИЖНА. ВЈЕРОВАТНО ПОСЛЕ ОДЛАСКА КАД ТАД ПРЕДСЈЕДНИКА СУДА ПОЧЕЋЕ КЛУПКО ДА СЕ ОДМОТАВА. ИСТИНА СЕ НИКАД НИЈЕ МОГЛА САКРИТИ. МОЖЕ СЕ КРИТИ АЛИ КАД ТАД ИЗАЂЕ НА ВИДЈЕЛО. КАКО СЕ САМО БОГА НЕ БОЈИТЕ ИЗГЛЕДА СВИ КОЈИ УЧЕСТВУЈЕТЕ У ОВОМЕ ИМАТЕ ДЈЕЦУ. ПО ВАМА ШТА РАДИТЕ ИЗГЛЕДА ДА ВАМ ДЈЕЦА НЕ ЗНАЧЕ НИШТА. ДА ВАМ ЗНАЧЕ НЕ БИХ РАДИЛИ ОВАКО, БАР БИ СЕ БОГА БОЈАЛИ. ОВО ШТО РАДИТЕ ЈЕ ВЕОМА НЕЉУДСКИ, ПОДМУКЛО СТЕ ЛАГАЛИ НА КОНФЕРЕНЦИЈИ КАО СВИ ОНИ КОЈИ ЛАЖУ ЗА ЈАВНОСТ И МИСЛЕ ДА СУ ПОШТЕНИ НАРОД УСПЈЕЛИ ОБМАНУТИ СА СВОЈИМ ЛАЖИМА И НЕИСТИНАМА. ДА НИЈЕ ТАКО РАЂЕНО УБИЦЕ ДАВИДА ДРАГИЧЕВИЋА БИ ВЕЋ ОДАВНО БИЛЕ ИЗА РЕШЕТАКА. ТИ ЛОТОС СИ ЈЕДАН ОБИЧНИ БИЈЕДНИК И ЈАДНИК ИЛИ СИ ЈЕДАН ОД ЊИХ КОЈИ СУ УЧЕСТВОВАЛИ У СВЕМУ ОВОМЕ. КАКАВ СИ ТИ ГЛУПАН КАД МИСЛИШ ДА ЋЕ ОВАКАВ ЗЛОЧИН И ОВАКВО УБИСТВО ДЈЕТЕТА ОД 21 ГОДИНУ ОСТАТИ НЕРИЈЕШЕНО. ТИ СИ ЈЕДНА ОБИЧНА НУЛА КАО И ОНИ СВИ. АЛИ ЗНАЈТЕ КАКО ИДЕ МОЖЕТЕ КАКО ХОЋЕТЕ АЛ НЕ МОЖЕ ДОКЛЕ ХОЋЕТЕ. МАЛО МОРГЕН АКО СЕ ТОМЕ НАДАТЕ.

Name

Директ

10.07.2019 13:29

РЕ СМ, то су радили просле године, а онда је МУП РС забранио све то и касније покусао да забрани и окупљање испред Храма, умјесто да омогуце да се мозе окупљати и ван подруцја Храма, посто протести су несто сто је у духу демократије, док забрана је висе налик на несто супротно од демократије.

Name

За Ре

10.07.2019 16:13

Видис ре полиција коју толико бранис недозвољава никаква окупљања осим тамо негдје гдје нема народа. Казес сметају вјерницима! Када бих се ја молио у храму христа спаситеља а они ми сметали ако сам прави вјерник неби се залоо да ми сметају јер их је мука натјерала, ја бих се преселио у цркву свете тројице и тамо се молио. Али Реее они сметају неком другом ко због њих не спава! А ти писи ста хоцес али то су људи због којих вриједи доци у б.л. а због осталих који мисле као ти никад ту неби досао иако сам ту родјен!

ОДГОВОРИТЕ