Уговор из снова Данијела Алексића!

Три године по 2. 000. 000 евра! А, Малатија зарадила 30 пута више од уложеног.

Фудбал 10.07.2019 | 09:16
Уговор из снова Данијела Алексића!
Био је у једном моменту малтене прежаљен. Проглашен вечитим талентом који никада неће процветати. А, онда је Данијел Алексић доказао да ако кренеш правим путем, увек ћеш на време стићи до циља. А, он је свој достигао. Некадашњи ученик Војводине постао је званично играч Ал Ахли из Саудијске Арабије, од којег је добио уговор из снова.

За наредне три године, на колико је потписао за Ал Ахли, Алексић ће зарађивати по 2.000.000 евра годишње. Што би се рекло, упала му је кашика у мед. Али, није то ствар среће, већ крвавог рада момка који је на време схватио да му „бежи“ каријера.

После сјајног периода у Сент Галену, Алексић је заблистао и у Малатији. Довели су га Турци за 130.000 евра из Швајцарске и направили посао века, када је њихов клуб у питању. Од Ал Ахлија су за српског фудбалера добили обештећење од 3.800.000 евра. Добитак скоро 30 пута већи од уложеног! Фантазија.

Тако је на наплату дошла блистава сезона Данијела Алексића у Турској. Постигао је 14 голова, за седам је асистирао, а Малатија је ускочила у квалификације за Лигу Европе. Сезона каква се само пожелети може.

Извор: моззартспорт

Фото: ФЦ Ал Ахли

Коментари / 0

Оставите коментар