Он је највећи фан Вимблдона: Господин Централни терен!

Заљубљеник у Вимблдон Крис Фава и ове сезоне привукао је велику пажњу на престижном тениском турниру у Лондону.

Тенис 09.07.2019 | 20:21
Он је највећи фан Вимблдона: Господин Централни терен!
Крис Фава је вероватно највећи и сигурно најпознатији фан Вимблдона.

Упечатљиви навијач од 2013. привлачи велику пажњу јавности на најпознатијем тениском турниру на свету. Од тада костимиран долази на Вимблдон и то у креацијама које не могу да не буду примећене.

Најупечатљивији је био костим јагоде, заштитног знака Вимблдона, који је носио 2017. године, а прошле године носио је "златни пехар" урађен као трофеј који освајају победници.

Ове године одлучио се за нешто ново - он је "Господин Централни терен".

Фава је израдио зелени костим који подсећа на комад тениског терена са белом цртом по средини и преко лица, са прикаченом лоптицом.

Врло упечатљиву креацију употпуњују мрежаста капа на глави и перика "чирокана" такође јарке зелене боје, као и бела торбица на којој су исписани "ин" и "оут".

"Трудим се да сваке године носим нешто другачије. Када сам размишљао о костиму за ову сезону водио сам се тиме да волим да седим на Централном терену Вимблдона и одатле је дошла инспирација", изјавио је Крис Фава.

Он је рекао да у свом костиму може опуштено да једе, пије, чак и понекад спава, нагласивши да је за комплетну "монтажу" потребно око сат времена припреме.

Нисмо сигурни колико вам се допада креација "Господина Централни терен", али оно што морате да признате је да стварно зна како да привуче пажњу.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар