Шапоњић у црвено-бијелом: Дошао сам код најбољег!

Иван Шапоњић обукао дрес мадридског Атлетика и поручио: "Срећан сам, један од највећих клубова са најбољим тренером".

Фудбал 09.07.2019 | 14:58
Шапоњић у црвено-бијелом: Дошао сам код најбољег!
"Златни дечаци" српског фудбала Лука Јовић и Иван Шапоњић кренули су из београдскох "вечитих ривала" да фудбалску будућност стварају у Португалији. Бенфика је била њихова прва станица после Црвене звезде и Партизана, али су се у Лисабону без значајнијег трага кратко задржали.

Уследиле су епизоде у Ајнтрахту за Јовића и у Варегему за Шапоњића.

Данас су српски нападачи у Мадриду и поново ће играти за љуте градске ривале. Јовић је потписао за Реал Мадрид, а Шапоњић, златни "орлић" са Новог Зеланда, за Атлетико.

Трансфер бившег играча Партизана међу "јорганџије" изненадио је многе, али очигледно да је Дијего Симеоне код 21-годишњег шпица приметио потребан квалитет за клуб са највишим амбицијама, не само у Примери већ и у Лиги шампиона.

"Веома сам срећан што сам у Атлетику, у једном од највећих светских клубова. Срећан сам што сам добио прилику да радим са најбољим тренером на свету и врхунским играчима. Атлетико је топ клуб. Нисам још разговарао са Симеонеом, али надам се да ћу то учинити на тренинзима. Разговарао сам са голманом Јаном Облаком, који ми је рекао да је у клубу све савршено", рекао је Србин на промоцији.

Њега је Атлетику препоручио некадашњи селектор "орлића" Вељко Пауновић. Садашњи тренер Чикага и сам је годинама био члан Мадриђана.

Последњи Србин који је играо за Атлетико био је Матеја Кежман пре 14 година.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар