Зна се кад ће се вратити Нуркић...

Репрезентативца Босне и Херцеговине после тешке повреде и операције очекује готово годину дана опоравка, саопштио Портланд.

Кошарка 08.07.2019 | 22:25
Зна се кад ће се вратити Нуркић...
Јусуф Нуркић је у марту на мечу против Бруклина доживео хорор повреду, када му је приликом доскока пукла кост ноге. Играч Портланда одмах је оперисан и било је јасно да га очекује дуг опоравак.

Генерални менаџер Портланда Нил Олши саопштио је да ће презентативац Босне и Херцеговине ван паркета укупно бити годину дана.

Блејзерси су свесни да ће до његов повратка проћи доста времена недавно направили трејд и у своје редове довели Хасана Вајтсајда из Мајамија, којег очекује позиција стартног центра.

"Нурк доноси екипи много у одбрани, на обе стране терена и под кошевима, али је извесно да се неће вратити дуго у новој сезони, вероватно не пре фебруара 2020. Довели смо Хасана како бисмо бар очували оно што смо имали, ако не успемо да направимо напредак. То је играч којег смо дуго желели у нашим редовима", навео је Олши.

Нуркић је до повреде играо најбољу НБА сезону у каријери, наступио је на 72 утакмице, уз просечан учинак од 15,6 поена, 10,4 скокова, 3,2 асистенције, 1,4 блокаде и украдену лопту по мечу. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар